Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokušajte dobiti telefonom odjeljenje Instituta u Zenici, para su uzeli ko lopatom, nakon uvođenje zakona o neratnim invalidima gdje su im. Sama riječ Institut znači da oni vrše preglede i izdaju nalaze, a ne pacijant mora sve nalaze prirpemiti kod svojih ljekara, a oni mu naplate pregled 86,00 KM (ranije je bio i kluplji.
Kako će te dobiti kad lažni invalidi ,šehidi,branitelji i ostala bagra koja prima invalidnine a isječe šumu i zauzimaju radna mjesta sposobnima nema za otići na more.Ugovor o djelu npr.izmišljen za 35-40 godišnjaka koji je već u penziji da dodatno uzme lovu a penzioner sa 300 km. to nesmije takav je zakon serem mu se na državu.
Arapčiću, ti bi želio da formiraš UO, pusti i drugima da omaste brkove, a ne samo ti.
Dajte vise da se krene pucat da ocistimo sva govna i krenemo od nule, nema ovom spasa.