Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipa nasa policija uhvatila u toku silovanja i sada ga trazi interpol ? WTF?
pa ovaj Husein Mekic zivi u travniku.... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1474456029467346&set=a.1474456039467345.1073741830.100007088881764&type=1&theater
Ne pise dzaba DRZAVA NIJE DUZNA IZRUCITI TRAZENE. :) Ne brini, znaju oni sve. Cak sam i sam ucestvovao u jednom razotkrivanju. Ljudi su jako profesionalni, obradili su me, a da i ne znam o cemu se radi, uzeli podatke sve i samo sutra na radiju cujem uhapsili tu osobu. Kad se hoce, sve se moze...
bas je lijepa bojana ista Jessica Alba
Ima gore: http://tinyurl.com/ima-gore
Aa vidi ih jesu ružni :3
Haj sto je clanica pink pantera na listi, al otkud mr. Bean medju BH drzavljanima. Sl.4
Božidar Vučurević - Srušit ćemo Dubrovnik i naptaviti još stariji i ljepši, Samo tuci po Sarajevu i u Bih su ratovali islamizirani Srbi,pokatoliceni Srbi i Srbi koji su ostali Srbi.
Hebote,ovu prvu na slici sam trosio kasnih 90-ih !
e jesi je i trošio, vidi je ko nova ..xD
Droga Portorož
"Zanimljivo je da brojne osobe za kojima traga Interpol, pored bh. državljanstva, imaju i državljanstvo neke druge države, često Srbije ili Hrvatske." Srbi i Hrvati su zlocesti, to svi vec znamo, Bosnjaci su andjeli xD ili?
kao da muslimani ne mogu imati dvojno drzhavljanstvo?