Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za HDZ je najbolje da ne udje u vlast, jer u sljedeće 4 godine federacija će ući u multi-milijarderski minus sa zubarom i političkim krilom mesne industrije lijanović, da je 2015. herceg-bosna neminovna naprijed Vučko i Teleća glava Živjela HZ Herceg-Bosna
Bravo Covicu mi znamo da si na pravom putu da nas zastitis ne okreci se za kritikama sad i mi imamo drzavu bravooooooo!
Ma meni se čini da je ovo Dragan napisao samo zato da Lagumdžija ima izgovor da ga primi u koaliciju neukaljanog obraza. Jest da je Draganče mogao napisati još koju stranicu, al j...ga po njegovom mišljenju Šef to nije Zaslužio!
Moram vam javno obznaniti da mama Zelenog zuba ima guzove par-ekselans.
Cuj ovog papka polktronskog........podrska gosp.Covicu.......mislis lopovu Covicu.....je nvaznija od ekonomije i skolstva....ja munafika.....mora da si u rodu sa Draganom ili ti mamu i setru posjecuje kad ti je on i njegova fotelja preci od dobrobiti citavom narodu.....jer eto vi ionako dobro zivite i nista vam nefali bogu hvala samo ste toliko ugrozeni da vam odmah treba dati treci.........HAJ SIKTER .......ps eto ti glava viri iz Draganovog su-pka !!!!!
Podrška gosp. Čoviću,najbitnija je opstojnost Hrvatskog naroda,a za ekonomiju školstvo i ostalo ima vremena,a Hrvatsko pučanstvo i nije nešto ekonomski ugroženo,živimo solidno u skladu sa svjetskom krizom,ali mora se priznati da kod muslimana ima sirotinje i previše,a zato neka se obrate sda i sdp ,muslimanskim strankama i njihovom vodstvu!
Platforma hdz se svodi samo na jedno: JA, DRAGAN ČOVIĆ, MORAM BITI U VLASTI POD SVAKU CIJENU. nema tu priče o školstvu, zdravstvu, ekonomiji, kriminalu, privatizaciji, nema čak ni o preustroju teritorijalnih jedinica ni o trećem entitetu kojeg je toliko spominjao. čović je još jednom dokazao da je običan kriminalac bez karaktera, a nakon ovoga, samo ga slijepa masa može slijediti. nadam se da će se masa ipak svesti na pokojeg pojedinca.
Dokumentic (a ko fol platforma) prepun \"radit cemo na\", \"nastojat cemo\", \"dogovarati\"... isl. znaci APSOLUTNO NISTA NE OBECAJEMO DA CEMO URADITI. SAMO CEMO RADITI NA TOME DA IZGLEDA DA RADIMO. Tj. nista konkretno osim sto hoce HDZ \"trajno instalirati\" u vlast za sva vremena. Natjerala ga Merkel-ova da napise nesto, a o na papir napisao samo rijec: \"nesto\" uz napomenu da mora dobiti 5 (odlican) za sva vremena kao zakljucnu ocjenu :D:D:D:D:D:D Da nije smijesno bilo bi tuzno :D:D:D:D:D:D
Stop unitarističko-reketaško-staljinističkoj koaliciji Zlajoglua i njegovog mesara koji kupuje glasove za 100 KM!