Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono kad lopovcina odlikuje postenjacinu, cirkus:))))
SNSD botovi kolika vam je dnevnica?
Ne zna lik dje goni.
ALLAHU AKBER!
Satro Mujica, ovo pljakas neki zivi negdje tu... Cuj DoDick nekoga odlikovao, za sta: "cethnik in tha house" bjezi ba 21. vijek, ljudi lete mi o ovim glupostima. Raja u prirodu, bicikla, rostilji, pivke, suknjice, dobacivanja, sad ce ovi pokrepat... DOLAZE BOLJA VREMENA.
Mujo matuh nije ni proćito kako je nasto četnitet jer nemislim da bi primo genocidne medalje
AHAHAHAHA. Pa neće valjda prihvatiti orden za Alijinu Islamsku deklaraciju
.....jok eto prihvatice nacisticko Nacertanije hihohijihihi
Mujica poturica.
smijesni ste vi iz pederacije,ali stvarno
..Orden RS je slavni orden najvece pobjede nad muslimanima..
@edinho234f ---a jesmo vas rokali---
...imamo puno zrtava, ali smo uspjeli pobjediti muslimane..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bh intelektualci axaxaxaxaxaxa
Joj je inteletualaca majko mila zato nam i jeste u drzavi ovako zbog takve pameti pa sto se ne bavite korupcijom siromastvom itd.
jesi li Mujica ili nisi
Ovi Bošnjaci samo kmeče i bave se nekim bezveznim stvarima. Čovjek dobio orden i traže da ga se odrekne. Da se razumijemo, zaboli Mujicu briga za orden, ko zna je li ga i izgubio.
@mrAdil Šta ostaje?
e ovo je ona chupacabra od danas !