Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto rjesen problem na obostrano zadovoljstvo
sve u svemu ovdje su djeca najveci gubitnici...
Zašto? Zato što ne pristaju na svetosavski kulturno-prosvjetni teror? Što ne žele da se pokrste, možda? Ili da se "humano presele" preko konc.logora?
zato sto djecu ne treba koristiti kao oruzije za dokazivanje bosnjastva,bosanstva ili kako god ga nazoves,zato sto ce izgubiti godinu dana zivota,koje im nalogodavci ovoga nikad nece nadoknadit i jos hiljadu ili ti tisucu razloga....najvazniji razlog je taj sto su to DJECA...............
PRIKAŽI ODGOVORE (4)