Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je,jel to Ganic potpiso za Arsenal? Moshnjaci doshla maca na vratanca
Čuj institucije. Čije to institucije. Jel ovo samo vaša( muslimanska) država. Jeste, al u kurcu. Ovi mošnjački lideri se ponašaju isto kao što se Milošević početkom 90-tih ponašao u Jugi i zato te Juge nema.
Slazem se , stvarno je krajnje vrijeme postene ljude i djecu oslobodiiti viznog rezima a ratne profitere dozivotno zarobiti. Po cemu je vise zasluzan slobode letanja svijetom Ganic od Jurisica? Imate li prst obraza i ljudske casti toliku POLITICKU halabuku dici po ZAROBLJENOM narodu zbog cega zasluznog LAZNOG DOPLOMATE Ganica ?
KOGA VISE MOZE TIHIC U ISTA UVJERITI DA GOVORI ISTINU DA SE KLADIMO DA CE U NAREDNIH MJESEC DANA OTICI TADICU NA NOGE I RECI DA JE JEDINO MOGUC KOMPROMIS U NJEGOVOM SHVATANJU KOMPROMISA GANICA I SVE BOSNJAKE ZAMIJENITI ZA KARADZICA FUJ FUJ FUJ FUJ KAKO SARAJEVO X JEDVA DOCEKA DA GA MALO REKLAMIRA JER SU IM NARAVNO TIHIC I LAGUMDZIJA I GLAVNI FINANSIJER DALI SE VI U SARAJEVO X SRAMITE BAREM MALO KAD SJEDITE KUCI I RAZMISLJATE KAKVI STE VI KVISLINZI P.S. EVO UNOSIM PO KO ZNA KOJI PUT TACNU SIFRU SA SLIKE DA VI MOZETE POSLATI KOMENTAR U CK NA ODOBRENJE
@axa....Upravo citam na forumu pisu ljudi koji su ga poznavali da uopste nije bio ozenjen. On je kako se tvrdi poceo zlocine vec sa prvim barikadama u Sarajevu Marta 1992, i pitam se kad su to prije nekakve \"muslimanske formacije\" ubile njegovu porodicu (koji zapravo nije ni imao, sa svoje tada 23 god), kad su na sarajevskim barikadama bili sijaci smrti sa kokardama??!!
Pošalji one specijalce iz G.Maoče da ga izvuku, ali prije toga svakako daj šansu Kebi da on to uradi.
Jebo te Beograd, kad svaka seljačina sa romanije, podgrmeča i sličnih visoravni ima \"vamiliju\" tamo, više čobana nema nigdje na jednom mjestu više nego tamo!
oni su poceli rat klanjima u zvorniku i bijeljini jos u martu, te bombardovanjem kupresa avijacijom te iste JNA. ta ista JNA je kidnapovala predsjednika nezavisne drzave. znaci da je otvoreni rat poceo. a na koga ces pucat u ratu ako neces na vojnike? ha ja. ko sto bi oni sami rekli...OZEZI! pa kom obojci kom opanci. nemaju tu Ganic i Kljujic sta naredjivati. ko god je pucao, pucao je zato jer je bio rat, Boze moj. Osim toga postoji video koji pokazuje da su vojnici JNA bili mirno pusteni da odu kucama, pa jos im se pomagalo. Klanje civila, zena, djece, silovanje je nesto sasvim drugo, i to Smrdi dobro znaju. Oni bi zivjeli s nama, ali ih je sram pogledati nam u oci i izvinuti se. Znate li koji je tó psihicki napor, suociti se s nekim ko je trebao da nestane i ko vas u vasoj buducnosti nikada, ama bas nikada vise nije trebao sresti? To su filmovi u vugla samo takvi, a ovo bahato tjeranje zrtve sto dalje od sebe je terapija za tu agoniju. Yebbo li vam Rasho psihopat mamu usta
Vise razloga ima za oslobadjanje Vlahovica covjek branio svoju porodicu
@ja...Dobro eto pored vas tako pametnih neznam samo kako nismo najnaprednija drzava na svijetu, a ne drzava cijim gradjanima je svejedno sto joj se svako moze popisati cak i na pravo na odbranu od agresora,a takvi kao ti im uveliko pomazu i daju kredibilitet. @@Psiho 25, Ne radi se ovde o tome da ja imam puno povjerenje u pravosudje BiH, ali definitivno iz principa i licnog dostojanstva ne pristajem na ovaj cirkus isreziran u Beogradu radi izjednacavanja krivice za rat.
Klempo daj im Dzeku za Ganica.
bg je UVIJEK bio naJJJvece SELO u ex. jugi.. bio i ostao.. jbg. tako narod govorio..
@LAZNI USTAV-1992 MOLIM LAZNOG USTAVA GENOCIDASA DA MI NE DAJE LEKCIJE O TOME KO JE KOPIJA A KO ORIGINAL. ENGLESKA JE GENOCIDNA JER PODRZAVA SRPSKE GENOCIDASE I HAPSI POSTENE NEVINE BOSANSKE VELIKANE. NEBULOZA JE TO DA JEDAN GENOCIDAS KAO STO SI TI DRZI PREDAVANJA I DA SE LAZNO PRESTAVLJA. PRAVI USTAV SAM JA. DOLE GENOCIDNA SRBIJA I ENGLESKA.
@ USTAV-1992 04.03.2010. u 20:35 UVIJEK JE BOLJI ORIGINAL OD KOPIJE!!! A TI SI KOPIJA! PISES NEBULOZE KO NPR GENOCIDNA ENGLESKA!
USTAV-1992-E JE JEDINO RJESENJE I PRAVDA ZA DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU I NJENE GRADJANE BOSNOHERCEGOVCE! DOSTA JE CETNICKE BANDE DIKTATORA U GENOCIDNOJ TVOREVINI! TREBA POD HITNO REFORME USTAVA TJ STAVIT NA FUNKCIJI USTAV BiH-E OD 1992-E KOJI SE I DAN DANAS VAZI JER NIJE BILO DRUGOG! GENOCIDASI SVE RADE DA DOBIJU VREMENA DO IZBORA I POSLIJE TOGA REFERENDUM O ODCJEPLJENJU I KRAJ BOSNE I HERCEGOVINE! NE GUBITE VREME BOSNOHERCEGOVCI VEC TRAZITE DA SE USTAV BIH-E OD 1992-E GODINE STAVI NA FUNKCIJI! DAYTONSKI SPORAZUM NIJE USTAV VEC SPORAZUM! I NEMA PODJELE DRZAVNE IMOVINE NA ENTITETE! NITI POPISA STANIVNISTVA SVE DOK GENOCID TVOREVINA NE BUDE UKINUTA I USTAV SUVERENE DRZAVE BiH-E NA FUNKCIJI!