Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba te sedmicno vrsit inspekcije a ne svaki 5 godina
Aferim!
kladionice postoje od 2000g što znaći da je inspekcija znala za sva ova dešavanja i ćutali su sve ove godine....kladinice su ovorene i po najzabaćenijim selima koje nemaju nikakve papire ni dozvolu za rad a niko ih ne kontroliše sprt plus bhpley petica a inspekcija to i neprimjećuje svi oni trebaju da plaćaju poreze koji ih sleduju a ne samo da kupe sebi ...
Ma ja! Najlakse je sad likovat ovo.. A sta je sa uposlenim? Boli vas briga! aBd da prorade za koji dan ponovo :)
I šta će se desiti sa "zaplijenjenim" novcem.Ogroman se novac vrti ,što se tiče kladionica i igara na sreću... Još gore je što se maloljetna lica bez problema mogu kladiti. Treba se uvesti statut ili zakon ,da se samo uz Člansku kartu možeš kladiti.
Koja svrha?! Za par dana ce te iste "vadionice" biti krcate :/
još da zapečate sve vlade i9onako nerade ništa
Pa ta mjesta su pojedincima jedini izvor prihoda. :)
a jucer lafo prica nema binga,chipova itd,imamo nekih problema na serveru...bhahahah
Trebali ste doći u Maglaj, tu bi imali posla 2 dana i 2 noći
sramotna je brojka od 172 kladionice u cijeloj federaciji,pa u kiantonu ih ima hiljadu,i ni jedna ne radi pravilno,jucer svalka kladionica ukinula kerove i bingo,fol oni fini,INSPEKCIJO svaki dan idite i hvatajte lopove,uzimaju milione nista nikome ne placaju ni drzavi ni narodu,a samo se nekolicina njih bogati svce vise i vise !!!
Bilo je i krajnje vrijeme ;)