Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno je nargila sranje u boji. Djecurlija se nafurala glume sultane u pm a dudlaju ono isto retardirani
Cuclači šnjure na infuziji hahh
Odluka mora proci parlament zatim skupstinu pa ce onda Senada proslijediti nadzornom odboru koji ce svoju odluku donijeti slijedeci cetvrtak nakon cega ce to ici na izvrsno vijece pa na protokol i konacna odluka se ocekuje 2022 godine ako ne bude vjerskih zackoljica. Rezultati: 38.948 osobe oboljele od raka pluca 12.493 obose ne rade nista samo puse Drzava zaradila na mrtvima.
U najkracem mogucem roku zatvoriti sve nargila barove !
I treba zatvoriti jer mislim a i vidim po tim mjestima kad prolazim da tamo samo djecurlija od 13 god sjede i dudlaju. Ako hocete pusiti brate kupite cigare a ako hocete da se napusite e onda vutre i udri a ne cuclat to sranje
kad se ukinu naergile, to ce biti historijski dan za sarajevski fudbal. futavci ne mogu da trrci kolko dima uvuku...
kakva je ovo nebuloza sa nargilama, ne kontam uopste, sta ima ko prijavljivati da se pusi nargila u kaficu osim ako vlasnici kafica ne prodaju duhan a to isto ne prijavljuju, pusenje nargile nije djelatnost, pusenje nargile je pusenje duhana na drugaciji nacin, ne pusis kao cigaru, lulu... vec pusis nargilu, smije li se zvakati duhan u sarajevskim kaficima? mozda smije ako ti konobar ne donese posudu za pljuvanje a ako ti donese onda to nije u opisu djelatnosti i ne smije, BH logika ccccccc
Jasno i precizno ukinuti seljakluk
Pusim nargilu od 15te godine ,u zadnje vrijeme intenzivno i svake godine na EKG pregledu nikad nista... Dok sam pusio cigare(cca 4 godine) morao sam podhitno prestati jer mi je bilo skoro pa zacepljeno lijevo plucno krilo i uticalo je na rad srca. Tad sam se na nargilu prebacio , nit mi je krilo zacepljeno nit koji klinac.
do-ne-si-te
ja mislim da nisu problem nargila barovi nego starost mušterija ( većinom - 18 godina) i gazde odnosno konobari koji to dopuštaju. evo blizu mene jedan bar baš fin kafić ali odemo na kafu sve srednjoškolci pobjegli iz škole i puše.
šta će cuclači sad bez svoje oralne fiksacije?
Dalje neće mooći ...