Lijepe vijesti sa dva kraja svijeta
0
Inovatori iz BiH još jednom dobili značajna priznanja
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj glupi narode, izrodi svoje vjere i nacije! Toliko ste izdresirani da vam više ni kost ne treba baciti, a vi se opet glođete! Tema nije bitna!
DA JE IZMISLIT NESTO ZA OVE NE USPJELE ABORTUSE STO SE TRAUMIRAJU RADI NASIH USPJEHA A FOL IM SMJESNO NESTO. CESTITKE ZLATNIM ZEMLJACIMA.
@ \"Selam Alejkum B4lije, Sta ima baaa ? Sapunjatel\' kladionice ? \" Pitaj Sašenka Sadikovića iz Ljubuškog.....
Selam Alejkum B4lije, Sta ima baaa ? Sapunjatel\' kladionice ?
Kosovo je Srbija! E,ovo mogu izmisliti samo glupi prnoslavni Srbi!
Bravo momci
Vec nekoliko puta za redom i ovaj put nista novo i m.a.l.o.a.z.i.j..k.o.m. g.u..z.n.o.m.c.r.i.j.e.v.u. 500 godina muslimanskog zuluma su unistili i unakazali napredak krscanskog svij... ...cekaj, izvjestava se o inovacijama iz Bosne? Uh, izvinite. Ovo je 15. put da ovako glup ispadam. Nemojte mi sta zamjeriti, ja nisam toliko bistar u glavi. Ovo ja samo za pare radim, posto sam za ostala posla nekvalifikovan i nesposoban.
ahahaha..divi Fikreta..legende Masinskog fakulteta...
@ \"Mehanizam za automatsko otklanjanje dlačica iz aparat za brijanje\" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHA Glupe B4lije nista drugo ne mogu izmislit. \" Ocigledno si ili jedan mozdani invalid, ili ti je sva tvoja ceznja nakon dugog cekanja za jednu prilku tako iz tebe isprsnula (mozda te takodjer preovladavao pritisak kompleks manje vrijednosti) da nisi bio zeljan da razumno procitas IME tog covjeka, koji je gornju spravu izmislio: \"Sašenko Sadiković iz Ljubuškog za \"Mehanizam za automatsko otklanjanje dlačica iz aparat za brijanje“ Hahahaha..Sasenko iz Ljubiskog nazivas B4lijom...hahahaha...dragi moj provokatoru: ti si uvijek bio glup, ti si i ovaj put ispao glup, i ostat ces uvijek glup! Da ne pises za neku mizernu platu iz nekog nacionalnog budzeta, ti bi skapao od gladi koliko si nesposoban. Ugodno vece...
Dajte sta novo a prakticno za umocit a jos da nije skupo, nije ova desnica nije sto je nekada bila..
Halo inovator imaš kakav HEPEK da ove idiote izbaciš na drugu planetu i da živimo ko ljudi.....
Izvini ali čovjek je nešto izmislio i nagrađen je za to što ti za sebe ne možeš reći dok je tvoj jadni život jedino dobar za pisanje glupih komentara. I kad razmiliš ovo je veoma korisna stvar koja se može dobro prodati nekoj od poznatijih kompanija koje proizvode brijače jer će korištenje brijača biti olakšano.
Ma znao sam...SRBIN... A KO CE DRUGO....
Šta si ono ti napravio u životu? Svaka čast, Bosanci i Hercegovci!!!
Cuj ovog, Zove se Ljubomir a Bajlija?! Show brate.