Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ružno nakaradno srpče!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svaka čast care...
Svaka tebi čast i dabogda ti se vratilo stostruko a ovim našim bagrama političkim neka se ugledaju malo na ovog čovjeka pa da osnuju fond na državnoj razini koji će pomagati bolesnim osobama...
silne milione Dodik pokro ,a nije mogo pomoci malom Stefanu, djetetu iz njegovog komsiluka . On predsjednik? Krmak !!! sram neka ga bude,njemu za lijeka trebalo !!!
el camionero@@@Neuzimaj presednikovo prezime u svoja usrana usta,a DODIK i te kako učestvuje u humanitarnim donacijama i humanitarnom radu
ako je kupovina Mercedesa humanitarna akcija ili slanje ukradenog novca neovlastenom prodajom BH imovine , onda Dodik treba da dobije Nobelovu nagradu za humanizam.
Svaka čast!
HVALA VELIKI ČOVJEĆE !
Svaka cast za ovo bez obzira o kome se radilo
Svaka cast majstore!!!
A poslije ce ti zahvaliti kao i svi drugi nasi kad im pomognes.