Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najnesigurnije zemlje su Sirija, Irak, Avganistan, Južni Sudan, Srednja Afrika, Somalija, Sudan, DR Kongo, Pakistan i Sjeverna Koreja...???????
Index mira, index ovoga-onoga, index qurca palca... Ne treba nam nikakva statistika, nikakvi indexi, pa znamo mi da smo najgori u Europi i znamo da nam je najgore . . .!!!
Masovna grobnica Jakarina kosa: Pronađena 622 skeletna ostatka i dva kompletna tijela
Smrc smrc, od 208 drzava Bosna tek na 58 mjestu. Pa sta to radite kad svi u Bosni misle da rat jos traje vec 20 godina. Mora da je to neka cetinicka propaganda
Ova dvojica u gro planu februaeski protestanti onaj sto stoji Drenko otvorio kafanu na šipu od para koje je dobio za proteste a ovaj deugi sto sjedi i san danas hoda oko Predsjednistva ceka nove proteste inace puko ko tena ( nije od neimastine jer su mu djeca vani) nego zbof toga sto nema protesta i stone moze budalasat
Ovim visokim 53. mjesto dijaspora se ohrabruje na povratak u Bosnu, i svi oni koji bi Bosnu željeli napustiti naglo mjenjaju mišljenje i odlučuju se za ostanak u rodnoj grudi.
Mir mir, niko nije kriv. E drugovi iz Instituta, to što vi nazivate mirom, to vam je haman rat, na čekanju. Iliti mir, duuugi, ali s posljedicama, ratnim. Nemoguće? Moguće u nas. Položaji zauzeti, ne diraj me, ne diram te. Prepadaj narod. Ne daj dihat. Uglavnom, sranje.
...pa se ti zovi miroslav. ladno provociraš svakou "nabrijanu" tikvu.
Miroslaveee, eee :)) Štaš ti ovdje?
...čekam škoru :)
PRIKAŽI ODGOVORE (27)