Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra da se policija i vojka depolitizuju, oslobode politickih okova, da se zabrani potpuno vojsci i policiji bilo kakvo politicko clanstvo bilo kojoj stranci, da im se zabrani da budu clanovi stranaka ili simpatizeri svi bi prodisali odmah. I ne samo policija i vojska nego i pravosudje i moralo bi im biti zabranjeno politicko opredjeljenje dok su u sluzbi.
To se kod nas zna familijarno ko je koja stranka
NiP-ovi reformski kadrovi: Novi direktor komunalnog preduzeća “Rad” izdvojio 7000 KM da sebi kupi “iPhone 15”, a saradniku Samsung Galaxy. Ovo vam je slika bosanske nesreće, kakav praznik kad reformatori troše ovoliko novca na svoj papanluk, depolitizovati i javna preduzeća.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Malo je srba na pozicijama, treba još. Opet će muslimi golubove jesti
NiP-ovi reformski kadrovi: Novi direktor komunalnog preduzeća “Rad” izdvojio 7000 KM da sebi kupi “iPhone 15”, a saradniku Samsung Galaxy. Ovo vam je slika bosanske nesreće, kakav praznik kad reformatori troše ovoliko novca na svoj papanluk, dok je ovakvih reformatora i golubovi će biti raritet.
Zasto je pripadnik manjine koja plati 18% poreza ovoj drzavu, na celu vojske Bosne?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ode sve dušmanima
ja generala i go*ana
Pa ovom se na faci vidi da je mutan. Prava naci faca rakijasa iz vukojebine
Već 33 godine, otkad su najveći nacionalistički primitivci na vlasti, najbitnija kompetencija za bilo koju funkciju je nacionalna i vjerska pripadnost! Zato su BiH po razvoju pretekle i nekad najzaostalije afričke zemlje!
Samo u BiH, neko ko je u ratu bio komandant agresorske vojske, 30 godina nakon rada, može postati načelnik Zajedničkog staba Oružasnih snaga (Armija BiH)... vojska koju je napadao i ubijao, danas će dobiti svog novog "šefa"... Da Bog da propala cijela ova zemlja ako je ovo normalno!!!
Koje agresorske vojske kad su to domaći ljudi ustali protiv odluka koje su se donosile u Sarajevu i to oni sto su pisali Islamske deklaracije.
spremaju se da nas po usima opet opale !!!
Jučer pucao u tebe danas se sprema opet da to učini. Pametnom dosta.
Ma ništa od toga ako je SNSD ovac. Poštuj proceduru, sami stvarate probleme pa onda druge okrivljuju. Predložite drugog čovjeka.
Sad će Gnojko zagaditi OS BiH sa chetnistvom.
Mirno spavajte Bošnjaci dok je Gojko na straži.
Mozda ce biti imenovan i direktor Elektroprenosa BiH
Gojko si.a rumenko od rakije...
Ovi od OS prave novu JNA
Šta če ovaj starkelja, postavite koga mlađeg
Što laje ona konjska faca aka željka, tobe jarabi mene stid kad je vidim