Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP je katasrofalno pogrijesio sa ovom koalicijom sa SDA na TK. To ce se i vidjeti vec na loklanim izborima, kada se moze ocekivati cak i u Tuzli da na vlast dodju neke novi ljudi, koji sigurno nece imati veze sa SDP i SDA. Odmah nakon izbora svi opstinski odbori SDP-a sa TK su se izjasnjavali da li zele u koliciju sa strankama koje su bile u vlasti ili sa strankama koje nisu bile u vlasti. SVI opštisnki odbori su se izjasnili da su za koaliciju sa strankama koje nisu bile u vlasti. Na kraju je pokretac te inicijative Tomo Vidovic morao podnijeti ostavku pod pritiskom velikog vodje Zlatka i njegovih mladjahnih klonova. Da je narod htio viditi SDA u vlasti glasali bi za njih. Niko Zlatku nije rekao da ne moze napraviti koaliciju dok u nju ne ubaci jedan HDZ, a i nema mu ko reci kad se okruzio ficfiricima od kojih je pola zaljubljno u njega.
nazalost iako jedan od najbogatijih kantona ujedno smo i najgori, cestovna infrastruktura je uzas, aerodrom nam ne radi iako smo najmnogoljudnija regija, poduzetnistvo cvjeta kao i industrija ali nikakvih kontrola niti udruzenja da to sve skupi na jedno mjesto pa da se vidi sta kako dalje, novca def. ima ali fakat ljudi koji vode ovaj kanton su bar do sada bili gomila nesposobnih kriminalaca.
BRAVO TUZLA NEDAJTE HDZ-CIK-u da VAs ometa
TK koja ima milionski budzet najvise zahvaljujuci elektrani svake godine propada. Sead Causevic i ako je znao da barem dvojica imaju kriminalnu proslost on ih je stavio u vladu.... Zalosno!
Fashisticko- staljinističko- reketaško- crnokošuljaško- mesarska koalicijo, na čelu sa Zalogluom, PUSHIONA vam je!