Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Harmonikaš Muratović u vladi! Možda im šta i zasvira, pa počnu raditi... Cccccc, idi snimaj novogodišnji program, šta ćeš ti u vladi????
imenovana jos tri lopova koji ce na drzavne jasle i pokrast ovo malo sto je ostalo
harmonikas ministar opa
https://www.youtube.com/watch?v=wDhXTs71OwE Kulturo eve me! Bas ce bit vesela nako vlada! Ajmo ministri, ajmo vlada ...
ooooo vidi doktora Bate :))) ooo ne mogu da vjerujem da ce, mozda po prvi put od rata, u vladi tuzlanskog kantona biti jedan tuzlak!!! i to stroga čaršija!!
Vidi ti Husejna Topcagica zvanog Maljutka,ratni svercer koji pojma nema sta znaci rijec "heteroseksualac"...pazite sta kaze: https://vid.me/1OfM
"U ovom kantonu trenutno su stranke opozicije u vlasti jedino SDP i DF, ostale čine vladajuću većinu." - recenica koja sve govori.
premijer se zove Bego :) .smijesno
a desna ruka mu šiljo, a i jedan i drugi seljačine i produkti incesta
Ljudi moji ovaj Mirsad je potrosio djonova i djonova po Gradaccu lutajuci, napio se dzabice po kafanama, nema taj dana radnog staza a kamoli tri ciste. Za vrijeme rata doveo ga sa tega jedan sto nam je u brigadi bio komadant a do kraja 1993 bio u JNA neki podoficircic. Ovaj mu je dzidzan bio sofer i to mu je najodgovornija funkcija u zivotu. A ovaj glavonja iza njega sto se vidi je sa voza prodo maljutki i municije i sad te pare trosi hehehehe
Prva mjera danas... ”Ukoliko želimo da imamo redovne isplate plata budžetskim korisnicima mi ćemo morati pribjeći ovoj nepopularnoj mjeri, smanjenje plata, vidjet ćemo koliko će to biti, postoji nekoliko varijanti koji smo predložili jučer na sastanku koji je imala Radna grupa sa sindikatom, a o tome će Vlada odlučiti na svojoj sjednici koja će biti vrlo brzo održana”, kaže premijer TK Bego Gutić.
Samo ukinuti kantone. Nek se onda seljacine kace na svoje opstine i tamo vode politiku, a ne da sa sikirama dolaze u Tuzlu.
i ovi ce trajati do nove godine :P