Milorad Dodik
0
"Imam problema s retorikom"
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik treba malo da pusti brade. Ne lici mi nesto na srbina vec na neku simpaticnu zivotinju. I zivotinje su ziba bica. Pusti bradu Gospodine dodike. Bradu sranja.
Ne, mislila sam sto je opljackao tokom rata i sad!
Ma ne mislis ti bas tako, znas ti da sam u pravu. Najgori su takvu poput tebe koji nemaju rijeci da te demantuju vec samo kratko konstatuju da je neko glup zato sto ne misle kao vi ....
Jest on krkan i neotesanac ali mu i takvom pusite i pusit cete jos dugo dugooooo. On vam je nocna a bogami i dnevna mora. Osoba koja vam ne izlazi iz glava i ciji gest postupak potez pratite sa briznom paznjom kao da vam je najrodjeniji. Koliko god lik bio nesimpatican zbog svoje drskosti i bahatosti ipak ga respektujem sve dok vidim da ga lojavci mrze iz dna duse a zapravo mu se dive i zale sto i sami nemaju nekog politickog vodju njegovog kalibra.
Imam problema sa retorikom...a i hemeroidi me zezaju malo.
samo neznam vise sta se sarajevo-x bavi ovim fasistom ovoliko - pa svaka izjava ovog genocidnog fanatika nam se prenosi, ukljucujuci i ovu banalno seljacku izjavi...daj ba popoustite s ovim koljacem vise...nafuro se kao svaki fasista da je najjaci i samo trabunja svoje krvolocne fraze..pa sta i Hitler i Milosevic su par godina mislili da su najjaci pa zavrsise ko pascad. nece ni ovo fasisticko smece iz laktasa drugacije proci...stvarno vise treba prekinuti sa izjavma ovog bolesnog laktaskog fasiste i ngegovih genocidnih primitivizama.
nije retorika nego genetika - genocid, klanje i noz u krvi i genima - pa nije covjek kriv, sto mu sav taj genocidno-koljacki proljev nekad izadje na usta...
@gicht Ma kakve radikale bolan kada je on veci \"radikal\" i nacionalista od njih sviju zajedno, sve je to \"miloševićeva\" škola \"velikosrpske\" politike, zna da je to jedini način da dobije glasove od onih četnika iz manjeg bh. entiteta, zvanim \"gradjani RS-a\"!!!
MA ovaj traktorista bi najradije proglasio \"kraljevinu RS\" sa sobom na vrhu iste kao glavni, jedini i vječni vladar, neprikosnoveni \"traktorista mile\", buahahahah:):):)
iam on problema i sa logikom
Mora mu se priznati, radikale je srozao na nulu...
dobra, dooobra! ovaj dodik ko da je brat blizanac zdravku mamicu?! bosanske glave.
Muslimani čim prije shvate da se Rs ne može ukinut bez volje njihovog naroda to bolje. Mora se svatit da u Bosni žive tri Naroda i da se samo dogovorom može dobro napravit, Ako je ikako moguće da se rs stavi u manji dio da se smanj na 40% i da im se to da u ustavu Bosne bez osporavanja koje dolazi svaki dan a to samo još više smeta interesima Bosne.Muslimani trebaju da se riješe onih talibana koji su došli 90 i godina.
Dodik je pametan čovjek, on se bori za Srbski interes a ujedno i za svoj đžep.Dok se kod nas u Federaci samo za sebe brinu, prije par godina plaće u rs bile za 40% manje, sad su veće nego u Federaci, treba postavit pitanje zašto. Naravno da Dodik u ovom vremenu di se razgovara o Ustavu traži najviše što može izvuć dok ovi iz Federacije ni sami neznaju šta bi.
sta ima veze jel svjestan il nije. pare idu, njemu dobro, ovce ga slijede - pa nece sad dobrovoljno otici? a nije ni vila gotova jos.