Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve zgrade pravljene ili renovirane svoj iskop ili šutu su istresali na to mjesto - sad je tu brdo. Godinama to traje i niko ništa ! Prije bi reko da su kriminalci nego š..ci . Poz....
Da nije šute bilo bi klizište.
A koji šu.pci istresaju tu šutu????
ŽIVIM U TOM PODRUČJU VEĆ DUGO . PRAVI RAZLOG PLAVLJENJA OVOG PODRUČJA JE DIVLJA DEPONIJA ZEMLJE I ŠUTE NAPRAVLJENA U ZADNJIH DESET GODINA NIZVODNO OD MOSTA U BUTILAMA S DESNE A NAROČITO S LIJEVE STRANE RIJEKE BOSNE. VELIKI DOTOK RIJEKE ŽELJEZNICE KOJA BRZO PROTEČE KROZ ILIDŽU NE MOŽE DA SAVLADA USKO GRLO NA SASTAVCIMA MILJACKE I BOSNE. TO JE PRAVI RAZLOG I DOK SE NE RIJEŠI POPLAVE ĆE BITI . POZIVAM REDAKCIJU AKO OVO PPROČITA DA ODE I DA SNIMI STANJE DIVLJEG NASIPA . TO JE PRAVI RAZLOG , OSTALO JE ŠUPLJA PRIČA.
SPASENE KOKE Vlada Kantona Sarajevo zajedno sa Udruzenjem zastitu zivotinja brzom akciom spasene su kokoske. Jadne zivotinje dobili su novi smjestaj Vlada Kantona je izdvojila na vanrednoj sjednici 10000KM za kokosinjac novi + veterinara koji ce obilaziti koke i pratiti stanje njihovo.
Makar nesta organizovano !!!!