Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok vi glasate za lopove koji imaju slogan \'\'Deset najtezih godinama SA NAMA\'\' i seljacine koje izgledaju kao tjelohranitelji, ja cu glasati za ljude koji su obrazovani i koji makar malo manje kradu!
super je to kad je SDP najveći problem...ja kolko vidim ove godine se svi boje rezultata SDP-a na izborima ove godine...
Pa ovu Gimnaziju gradi kanton Sarajevo a ne SDP niti koja opstina...idioti
Od Kada znam za sebe i sve svoje, a gradjani kao nisu vrijedni ma daaaj molim te, mani mi se te jadne politike, narod iz provincije ne zna ni zasto glasa, a kamo li za koga glasa, napravis im malo ceste, malo vode dovedes , koju rasvjetnu lampu stavis i eto ti glasa i jos ako uz to stavis u kesu kg kafe i kockeee, aaa tek onda, imas glas... e tako lako pojedine stranke kupuju glasove ljudi . A ja licno nemam nista protiv provincije, sela itd. sve dok im pogled malo dalje ide od nosa ... Toliko.
narod iz provincije je radan narod ti satro urban od koje godine si gradjanin.aa?
!!!!! Samo naprijed !!!! Niste ni vi neka cvijecka, ali ste manje zlo nego ovi ostali . I uglavnom .... URBANI STE !!! Za razliku od OSTALIH !! Ciji su glasovi vecinom iz provincija, ala Gluha Bukovica !!
@Max ti ćeš krelac reći nekome da je glup,sa ovakvim krimosima iz sdp-a se susrećem kroz posao svaki dan,oni bi rođenu majku prodali za svoj lični interes,a i ostale opcije nisu drugačije od njih.Pametnije bi ti bilo da razmišljaš svojom glavom,a ne stihijski !
Ado ti si glup ko k...c
\"za izgradnju Ilidže i Hadžića\"-ne kontam kao to ne razvijene te opcine..a sax gura sdp ono samo tako
vidi zlaje što ćoriše po posluzi
Jedina jaka stranka kojoj NACIONALNOST nije na prvom mjestu. SDP - do pobjede!
Jednaki svi gradjani BiH! Zelim BiH bez podjela Zelim jednog predsjednika! Zelim glas dati SDP-u!
Oni dali podršku za izgradnju,a reketiraju sve moguće investitore u oblasti gradnje. Koji licemjeri i protuhe !
daj ba vi samo SDP gurate...idete mi na q