Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igore razočarao si me kao glasača SDPA kada si sjeo za sto sa Ajnadžićem i pristao da se kandiduješ i podjeliš ljevicu a da te onda SDA zaposli. Još uvijek slusaš Lagumdžiju i dopuštaš da manipuliše sa tobom i koketira sa SDA.
sta se cudis kada se zna da je igor zlajino krilo unutar sdpa
@fudara on je zlajina fufara koja ga fanfla da ima za pivu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj klaun je produkt svega onoga što je suprotno načelima i postavkama socijaldemokratije. Njegova kandidatura je samo medvjeđa usluga SDA-ovom kandidatu Ajnadžiću. FUJ!
Lagumdžijino maslo, da bi ovaj bio gradonačelnik ili direktor zavoda za zapošljavanje. Ajnadžićev igrač!
Nindza ne seri
Je li ovaj cigan?
pa ovaj do sad najgori. ostali uzmu neku kancelariju ili zgradu eventualno, a ovaj bi uzeo SVE sokake,mahale, ulice...sta ce ti sve jadan ne bio ta neces se multiplicirat.
Progooglah te i saznadoh da ti se zena u mandatu kad si ti bio dogradonacelnik zaposlila kao portparol BH Pošte? Istina?
ALIANSA ZA GLUPOSTI....
malo vnogo koje nikad u životu ništa nije radilo, osim što je sisalo budžet
Igore nebacaj ublehe,dobro znaš štasi obdčao tamo u zavodu kad sam ti bio na sastanku,jednostavno sime prevario...
ovaj čovijek je najveći cutuk i shupak koji je na raznoraznim pozicijama vec godinama bez ikakvog ucinka. samo se izgubi 4 godine i onda se pojavi pred izbore. SDP se treba stiditi ovakvih krvopija. pogledaj mu samo lica....pravi shuphak.
Ne glasajte ponovo za šupke!
Bas je pozer, nekako mi je ova slika bas za neki zenski magazin kad ono pokazuju kucu, avliju i kucne ljubimce
hahahahahah,fali bona samo auto jos,nemoj glavni detalj da zaboravis😂😂😂😂
@vrisak eto zaboravila :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Damir Nikšić jaranike moje
semir efendić adnan ferhatovic najbolji ljudi u nasoj avliji
Mogao bi se lik malo predstaviti, ko je, sta je, koliko je edukovan, sta je do sada ostvario. Nije dovoljno sto si rodjen tu, plus ali nije doboljno.
Nab**** i tebe i SDP i komunisticki ispljuvak zvani socijal-demokratija. Vozzz i razguli. Ti nacelnik? Aman, kad na vrbi rodi petokraka, crveni
Igore dedinog ti rahmeta dosta mi je mojih lazi!!!
Kako ti ostade direktor, a SDP izgubio na izborima ima nekoliko godina, beli si dobre poslove odradio za SDA cim te nisu dirali