Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudska nulo,,0,,
Ko?
Ovaj niti dolazi niti odlazi
Istroseni ovi gosti kod Fake tv.... jutebera i podkasta po glavi stanovnika vise od bilo koje drzave u Evropi
stani ko koga prodaje, ovi vamo govore trica prodaje bih, ovi tamo govore snsd prodaje rs i tako u krug, dali ima neko ko kupuje kad evo već svi prodaju.
kupljeno je to sve davno
Kupuje država od tvojih para
gtrs nema zemlju... nije drzava...utuvite to vec jednom sebi u te primitivne, naci(onali)sticke glave
Crni Igore isti si ti kao i oni još crnji
Je**la vas više Titina milicija. Bošnjo svoju nemoć i ljigavost vječno pravda Titinim ovim i onim. Pa i ta Titina milicija bila je uglavnom pod srpskom kontrolom. Bošnjo kad ćeš ti imati imati m*da da sam nešto riješiš? Doduše, teško j to raditi sa odrođenim FGR-om čija Ćaba je i danas u BG-u. A taj FGR uz pomoć Ambasada kontroliše glavne medijske pse (HAvaz, Fake tv ,N1...)
Sabura malo…@fbUser1659168551…jako si nepristojan i morat ces usta prati sapunom, pa onda ispirati😱😂ko` te tako nasekirao u tvoj eres-u, pa ne smijes tamo ni na koga jer bi mogao zavrsiti u zatvoru😱😂Hajde smiri se, za nasa m*da ne brini, neces ih ni osjetiti, ali ces uzviknuti PRIJA MI😂😂😂🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Covjek odjednom gleda u dvije kamere
Jedno na ćaršiju drugo na alidžu za svaki slučaj
Niti odlazi, niti dolazi
Potpuno si upravu. Ko bajagi su odbili glasatinha Fadilovo pomilovanje iz poštivanja "pravnih principa", a onda ovamo najednom glasaju protiv istog prava kako ne bi došli Dodiku na hatar.
Ovo je odlicna emisija - sve pohvale ( Senad je od F2F napravio emisiju “ na kahvi sa Miletom “ ) prefesionalizam 0, ne persira svoje goste, dno - dna…. Samo bi Emela / Enela ili kako se vec zove trebala ko na N1 da bocne sugovornike kao sto je to radila ranije ( iskreno - previse je blaga ) a svi je znamo kao zeznutog voditelja :))
Žena prava mahalka isijava nekulturom, bahatošću i prepotentnošću. Odbojna je skroz.
najnevaazniji lik u bih
Nista novo nisi rekao, davno su ljudi rekli otima on za sebe, a ne za BiH ili RS,,, i BiH i RS su svakim danom korak nazad sa ovim laktaskim traktoristom
Medvjed do medvjeda u ovoj Šumskoj!
Lik
Dobro pitanje: u kojem sluzbenom i drzavnom dokumentu ili zakonu stoji definisano da RS smije vrsiti vanjsku politiku i slati svoje nekakve delegacije druge drzave u ime RS entiteta? U svrhu cega - vodjenja i propagiranja separatisticke politike? Pa samim tim se opet krsi Dejtonski sporazum! To onda svaka lokalna zajednica, opstina ili mjesna zajednica isto tako moze slati i to na trosak drzave? Alo ba!?
Brzo ćete ispucati "zanimljive" sagovornike ovim tempom. Onda dolaze jale i bube i rotacija starih sa istop pričom