Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mekenzi 08.09.2010. u 13:45 PUTUJ !!!! IGRAJTE SE KLIKERA MUNGOSI NISTE NI ZA SPORTA POLITIKE NI RATA @Mekenzi, evo putujemo, putujemo do tvoje M.A T E R E Ima da je ISklikeramo u sve jednu RUPU.
\"Pozivamo premijera RS-a i predsjednika Republike Srbije da ne zloupotrebljavaju predizbornu kampanju u BiH i dovode u pitanje suživot bh. građana i dobrosusjedske odnose BiH i Srbije\", Vi iz SDA pozivate. Uh evo bas se Duduk prepade vaseg poziva. Mi moze li malo malo njeznije ta osuda? Vise mi licite na neku stranku tetkica. Ima li ijedna osoba sa mu -dima u vasoj stranci pa da posalje Duduka u TRI PiZZZdeee mat erine. Izgledda da nema.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nije-hrvat-pas-iz-rijeke-vrbas/511180.aspx
@Lajk: Potpisujem, mene , Licno sramota njihovog postojanja. I daj ne serite vise sa tim podizanjem nacionalnih tenzija . A vi komentatori ispred vasih racunara ... Pa do kada cete se vise trzati na ova njihova sranja ??
Broj lajkova: 0 (NULA) Razlog: Ljude sramota lajkat SDA
Ne ser.ite i vi više,danas se ističe zastava,sutra negdje ne ističe,nije smaak svijeta,neće ni njgova goriti do zore,dolaskom novih ljudi stvari će se mijenjati,pa toga će biti koliko hoćeš.... \"Rješenja\"na to ponašanje je pokretanje pred ustavnim sudom BiH postupaka po pitanju svih simbola u manjm entitetu,opštinski simboli,svetkovine i slave........neznam šta još ima,grb je promijenjen,himna ukinuta....uglavnom gdje god s druga dva naroda ne pronalaze simbole treba mijenjati.....Sad je grb manjeg BH entitet nešto sa slovima pC,nema onih ptica i stalih heraldičkih elemenata.
SDA je realno najbolja stranka za nasih 24%
SDA-nije najbolje rijesenje za Bosnjake, ali je sigurno jedino! glasacu za SDA....
Javili se oni koji ističu turske zastave
Joj uvjek ista prepucavanja Dodik provokacija a SDA sram ga bilo sta nam uradi a sad ce Haris kontru i narodu opet 4 godine patnje koje su oni jajare!!!!
Kakav vas je snasao teritorijalni integritet BiH.Odvojite Republiku Srpsku od Muslimansko-Hrvatske Federacije,pa ce te vidjeti sta vam izmedju toga ostaje-E, to vam je, sto ostaje izmedju, teritorijalni integritet BiH. To sto je ostalo izmedju nabijte na Aljin k.u.r.a.c. ,
Briga me sta Dodik radi! da se razidjemo pa da ga ne gledam!
U kafani srpskoj pored Rackog mosta, skupilo se drustvo bez Bosnjackog gosta, rakijom i vinom pune Srbi case, s obje strane Save-sve je Srpsko-nase. Odjekuju pjesme u to ljetno vece, Srpska rjeka Sava-Srpskom zemljom tece.
Ignorisanje državnih simbola je pokušaj narušavanja teritorijalnog integriteta BiH\" pa jedan od drzavnih simbola je i sam gradjanin te drzave ..i nas ignorisete deceniju i po....MARS BAGRO LOPOVSKA U SELA IZ KOJIH STE POBJEGLI
ovo je krsenje daytonskog sporazuma, a zna ste sta po medjunarodnom pravu slijedi. povratak ustava Republike BiH, pa nek se dodik folira