Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriza? Naravno... kad te maknemo nece vise krize biti, niti ces imati vise kome solit pamet... U BiH kriza je vec odavno i prije ove svjetske koja (je) hara(la) svijetom. Zato, poklopi se i pusti narod da zivi dostojanstveno bez straha i politickih manipulacija!
Iduće godine osjetit ćemo oštrije efekte krize - hahaha golube, ne i Vi i Mi, nego samo Mi, kao i ove godine. Bojim se da si je ti osjetio i da ces je osjetiti. I ostali slični tebi. Radite nešto, pokrenite pa ćemo čuti one riječi: BIH uznapredovala, poboljšala, i pokrenula. Uh koliko ovoga nabrojah pomislit ću da radite nešto na tom polju.
Bosna i Hercegovina će tek osjetit krizu, ali RS i HB neće. :D
................................SMRT TEBI CETNICE BRANE................
i poslije stand-by-a we will stad by FUJ
Spire samo nastavi kako si do sada radio.... Ovu nametnutu nakaznu nezeljenu sprdacinu korak po korak zauvek unistimo Ugledajmo se na SLovence Hrvate Muslimane siftare ....kako su oni razarali SFRJ pa samo kopirajmo njihovu zlo-rabotu protiv SFRJ. Sve za RS a RS nizasta Smrt Dejtonskoj nakazi.
vidi vidi... sjetio se spiric i da imamo krizu a prosle godine... mudrovo je spiric aka ekonomski ekspert da ce nas kriza zaobici. da je sad da ga novinari malo upitaju... sta li se to promijenilo od onda... i zbog cega mijenja misljenje :). znam ja da je ocito da nas kriza mora drmat... ali pametnom je bilo ocito i onda... zbog cega nidji nije?
LJEPSI SE KOPAJU !! STA TI ZNAS TIKVANE JEDAN SMRDLJIVI !!
najavljuje lopov agresorski svoje sljedece pljacke koje ce tek da odradi...m=a=m=u mu njegovu j-----m.... FUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ SVI MI SE GADE OVI POLITICARI KOJI SU NA VLASTI...........
Zar ovaj idiot nije onomad govorio kako BiH neće osjetiti svjetsku krizu?
PRODAJ JEDAN SVOJ AUDI OD 220000 KM PA NAHRANI I OBEZBIJEDI NEKOLIKO PORODICA GOVNO JEDNO ODVRATNO.. POGLEDAJ MU GUBICE, OVO SAMO MAJKA MOZE VOLITI...
gore nemoze osim rata sa lopovima politicarima. Oni misle da moze gore jer dosad nisu nista ni osjetili po pitanju krize mamu im njihovu lopovsku cuj gore
Sto se to ti Spiricu brines? Prodas jedan od cetiri stanova i nema krize. Ili se to mozda \"brines\" za BiH narode koje ih svakim danom uvaljujete u sve vecu krizu?
Ponovno pitanje: a jel\' ovo onaj isti Spiric sto je rek\'o krize nece biti? Veceg demagoga dugo nije bilo...
A HOCE LI SE TEBI POJAVITI EFEKTI KRIZE KRIMINALAC JEDAN ODVRATNI GUBICAVI....