Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim sokolovicu,da ti turski dobro ide.Izgleda da tu ipak ima nekog naslijedja.Da ti mozda prababa nije spavala sa kakvim begom???U vezi sa historijskim cinjenicama;procitaj poglavlje o PRAVU PRVE BRACNE NOCI.
Sokolovic je staro srpsko prezime, dolazi od rijeci \"soko\" sto je ime jedne ptice, a ovoj porodici je to totem. Imamo i svoj grb. A poturceni Sokolovici koji osporavaju historijske cinjenice ocito imaju problema sa svojim nacionalnim identitetom i vjerom. Inace je turska rijec za sokola - shahin.
zasto ovi iz RS uopce dolaze na ovaj portal? zar nemaju svoje portale!
Pa i na Bjelasnici je dnevna karta za odrasle 20 KM, a za djecu 10 km...
koliko sada kosta poludnevna?
Welcome to RS !
sto mislis da je dragan srbin? mozda je poturceni srbin, tj. bosnjak
e sad će da plaču na bjelašnici što im ovi obaraju cijene, na ionako lošu sezonu :P
sokolovic- staro srpsko prezime, :)).