Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebem staru onome ko je zabranio komentare za Senada Olovcica,direktora 'porsea bih' o temi da "drzava mora kontrolisati uvoz starih automobila"
Clanak spada u medijsku kampanju, placen je. Ali nije da bi ljudi dobili informaciju nego da bi se formiralo misljenje javnosti. Svako ima svoj interes.
reklama............da ne gube trziste ? mozda ?
Hebem staru onome ko je zabranio komentare za Senada Olovcica,direktora 'porsea bih' o temi da "drzava mora kontrolisati uvoz starih automobila"
Vidis kako je sve uvezano, jedean poziv i sve rjeseno, kriminalci obicni, fuj
Pričo mi babo da je pred olimpijadu i trigodine poslije plačao 3% od plaće za olimpijske objekte. Verli svašta je tu bilo obečavano, te da će se njegova djeca moći besplatno klizati uz kvalificirane instruktore na Zetri, ići besplatno na olimpijske planine dobijati gore skije i učiti skijanje...pričo mi babo da su rekli da će svi imati besplatan čaj i da će naša djeca tako gajena biti svjetski šampioni u zimskim sportovima... pričo mi babo...
Slićure na noge i opp
jos da je para pa da covjek moze otici do gore pa se malo odmoriti,jel se skijat nemozes,nema se
boli patka za planinu, seljobere koji su s planine sjargali u grad, nemože ga niko puškom natjerati, jedino da se papak slika i objavi na facebook-u da je proveo nezaboravan dan na planini (kaže vidi slike)
Ko jos moze skijati u toku dana, osim ako je besposlicar, ili je na godisnjem :)
uhljeb
Nazalost skijanje postalo extra luksuzna stvar.Ispod 100 maraka nema te nigdje :D
Fala bogu neka se bilo sta u ovoj zemlji moze osloviti sa idealnim a bilo bi mnogo toga da ima malo vise pameti u vlasti
trosjed iz 97-e i oni pričaju o idealnim uslovima....
Mi Bošnjaci bi trebali topiti snijeg i imali bi vodu
Tako rade Eskimi
@BiHeer a i ti volis nas urin :) ... priznaj
bar ima vode na bjelasnici....