Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majku li ti nabijem pa viditel vi ovo?! i poslije haj da se pomirimo, ma kakvo pomirenje!!
@cet.nik Jadan si ti, kakav je to grad kad nema žive duše na ulici.
brate zaklao bi te s merakom samo zato sto si tako glup :)
Šta si ovim htio reći? Da je asfalt bio samo do Srebrenice i nigdje dalje (ni do jednog sela)? Raspitaj se malo, pročitaj štagod, pa onda lupetaj sa ovakvim komentarima!
aa
Ebenti kretene poput tebe upm.Kontas li ti sta si sad rekao??? Branis Hitl.era koji je ubio milione nevinih ljudi..i opravdas to.Mi smo dozivjeli genocid i zelimo da se svako sjeca tog genocida,a ti jos pljujes po najgorem genocidu u historiji? Zasto mislis da si ista bolji od cet.nika? Ti si nula od ljudskog bica...fuj..
SIEG HEIL
@@cet.nik To i ja kazem brate, i onda hajd\' reci da je hitler bio lud, nije, jok, najpametniji covjek svoga vremena, kada je on skontao ko su vlasi/ćifuti u stvarnosti..istina, prećerao ga je sa djecom, ženama itd....ali u generali...svaka mu čast!
Za ovo su naravno krivi vlasi. No stvari idu nabolje. Krst se konstantno seli iz Srebrenice. Danas ima 3.300 krastasa u Srebrenici i to ce uskoro ispariti. Grad ce opet biti bosnjacki i muslimanski kao sto je uvijek i bio
i kod mene je smrzlo 2 metra krompira, moracu sad meso da jedem!
Sta ti je bolan? jesi dobar?
strasna vijest
srebrenica je cet.nicki grad i uvijek ce biti...sm.otani bal.indžani su sve izgubili u istocnoj bo.sni, hahhahahahahhaha
nema narod para !!