Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karadzic je u hagu,sad moze da osvane more takvih provokacija,al nema brate vise ode jos jedan ceto u misiju rupu.A neka se oni dive i dalje svojim velikim srpskim vodjama koji su svi zavrsavali hvala bogu il u zatvoru il pod crnom zemljom.Allah je najveci.
ma bjeeeeeeeziii baaaaaaaaa
PA U DOBOJU U ULICI ĐENERAL DRAŽA ZA SELJAČINE (ZA DOBOJLIJE ĆUPRIJSKA ULICA) PIŠE NA CRVENOM SOLITERU (TZV TREĆI SOLITER, DOBOJLIJE ZNAJU O ČEMU SE RADI) CITIRAM: \"BOŽE SPASI NAS KUGE I HRVATA\", A NA DRUGOM SOLITERU PIŠE: \"UBIJTE HRVATE\". EH SAD,,, KO JE OVDJE LUD? KAO PRVO HRVATE MOŽEŠ NA PRSTE PREBROJAT U DOBOJU ALI TAJ FAŠISTA ŠTO JE TO NAPISO I NIJE TOLIKO KRIV JER TA DVA GRAFITA MJESECIMA TU STOJ A NIKO OD VLASTI DA IH OBRIŠE... KO JEBE GRAFITE, VAŽNE SU PARE... A I OVO JE PREDIZBORNO VRIJEME...........
hehe,..a sta ce kad su skoro sve gradove ocistili i od srba i od hrvata pa ih hvata nostalgija za njima! Cak i za onim za koje se prica da su ratni zlocinci! Bit ce tih grafita jos i u sarajevu i u tuzli i svugdje tamo gdje se pojedinacni primjerci srba i hrvata cuvaju u strogoj tajnosti i sa ogranicenim kretanjem. Valjda se ljudi boje daim se sto ne dogodi ne daj boze!
hase prase hahahahaha
sam nest da kazem, vidite ovo u bosni su prije dolaska osmanlija zivjeli bošnjani znaci svi stanovnici bosne su bili bosnjani.a te bosnjane turci su zvali bošnjacima,i ovi bosanski katolici odnosno pravoslavci su bosnjaci a znate za pravilo prve bracne noci, ev za one koji nisu culi, kada bi se neka vlahinja udavala ona bi morala prvo da ide begu tri noci na konak,a taj beg je bio ili bosnjak(musliman)ili turcin, i tako da mogu da tvrdim da srbi kao narod uopste ne postoje, pa pogledajte ih samo kako su crni lice na nesto izmedju cigana i turaka
Sve sama stoka i seljaci. I ne zaslužujete ništa drugo sem da se koljete međusobno.
\"cekaj\" jel to ovima u Zenici pocela kozica da raste Sta ce tebi Radovane vise pola bosne cirilicu pise
da nije bilo zenice, i zenickih boraca, klinac bi bilo bosne (kakva god da je)! ratni podrumasi sada govore kontra zenice, a zaboravili su zenicke heroje koji su krv lili na svim ratistima bih. svaka vam cast papci jedini. jedva cekate da neka budala napravi neko sranje i da odmah cijelu zenicu etikirate kao \"srpsku\". GDJE STE PIZDE BILI DOK SU ZENICKI SINOVI GINULI OKO SARAJEVA, VISOKOG, VLASICA, VOZUCE I MNOGIH DRUGIH BH RATISTA?!
ZA KEKU ( jel sada dobro ) Nema potrbe da prisvajas Sarajevo-x samo za sebe. znam da te boli istina, al sta je tu je. I znaj da ja volim glavni grad.
mamu li vam jwbem poturicku ovde nema bosnjaka u bih to su sve carigradska kopilad nam se vratila jos se bunite zato perite guzu da vam uvali komsic meduzu a njegovu balinkuru neka guzi usrani izjebani peder silajdjic,naravno da ste svi cetnici i u sa,ze,tz jer ste carigradska kopilad
Sta ce tebi Radovane vise pola bosne Cirilicu pise a sada malo udarajte glavom o beton p.s. ko ti cuva sandale
jebem ti tu srbiju,svi gradovi srce srbije,a kako je srbija krenula bit ce ko luxemburg,.--SHVATITE VEC DA VAS NEMA NIGDJE.....POZDRAVLJAM VAS PICKE SRPSKE
Gazi sve četnike sve su to pi*kice..
ZENICA JE SRCE SRBIJE , ZENICO ZBOG TEBE JA MRZIM ZIVOT SVOJ , ZENICO KURVO BALKANSKA , ROBIJAŠI ŠABANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII AHAHAHHAHHAHAHHHHAHHHAHAHAHAH !