Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi iz SDA su stvarno pogubili kompas, kakav uspjeh ovaj spominje pa SDA nas je zavila u crno da nam ne moze pomoci ni 100 erdogana
Ne bih se slozio s tobom.. nisu izgubili, oni nikad nisu ni imali kompas :D
A što je ovaj Semum glup,bože bože...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Boli nas qurac za Tihica i njegove cestitke, ali ono FAKAT!
SDAovci vise prate stanje u Turskoj nego u BiH.
Pa moraju, svaki od njih ima tamo od stana, fabrika, hotela, i oni smatraju Tursku svojom drzavom, a sto Turska ulaze u Srbiju i Hrvatsku najvise i njih razvija to Tihic i ovi njegovi ne zbore!
Uspjeces ti izdajnice otic u dzehenem
A što se Gargamel grabi za malo sadake od Erdogana, poletiće ušima od sreće
Pa vama nema spasa, i sa Turskom i bez podrške Turske
Samo sloga Bosnjaka spasava.
Osim što je ovo uvlačenje Erdoganu ljigavo, ono je i mučno, podanički beskičmeno i gadljivo, u čemu je bošnjo nanadmašan i nema mu premca. Ovo puzanje pre Erdom na neki način povlači čitavu bošnjačku populaciju da radi ono što vođa radi - spreman da i doji ako treba, dapače to mu je životna želja.
E nećeš ti aBd nećeš nećeš selo ti natakarim na opanak.
joj Tihog sto kasni... svejedno se nadam da nas narod nije toliko glup da da SDA podrsku na ovim izborima
Erdogan i njegova stranka ne zele u EU, jer bi time Turska postala i pravna drzava koliko toliko i bili bi pohapseni za kradju svog naroda, zato se Erdogan zalaze za uniju s Rusijom jer tako i dalje moze vladati zemljom bez ikakve odgovornosti za krdjau svog naroda, isto tako je i sa SDA jer obe narodu serviraju da su za EU i pravnu drzavu, a nista necine da do toga dodje, jer ih moze itekako to kostati. Narod je ovca svugdje, pa i kod nas i kod njih, slijepo im vjeruje, a oni stite samo svoje bogastvo. Nadam se da ce se narod Turske ali i Bosne opametiti. Sve dok su oni na vlasti mi necemo imati drzavu, ali ce je zato oni imati i radit ce i procesuirati samo ono sto oni zele. Obje stranke su uradile i dobre stvari i neke projekte, ali to ih nemije amnestirati od odgovornosti za druge kradje i nesmijemo im vjerovati da su nam nacionalni zastitnici, trebamo smo traziti zakon i pravilo za svakog !
Turska u investiranju BiH zaobilazi, ulaze najvise u Srbiju i u Hrvatsku, pa Tihicu cestitaj i za zalaganje Turske u jacanju komsija!
Ovi naši diletanti se sad kontaju kititi tuđim perijem. Ispucali su sav arselan ubleha da je i ćorav progledao, pa sada im se ovo lizanje guzice Erdoganu čini kao prilika za ubiranje poena.
Bravo gargamele Tihi :))
Ugledao se na Izetbegovica, samo vi cestitajte i osanjaj te se na druge, nedo bog da samo malo sta uradite.
a tko su to mi, klemponja :D
dje ovaj dosad bio
Može tebi pomoć',a nas ni Bog ne izvadi iz ovog' ...