Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"I pored zakona, referendum ne mora biti raspisan\". Ovo je olaksavajuca okolnost koja treba da nas razveseli.
Kako vam Mile pamet razvlaci...more da bidne, ne mora da znaci..trte-mrte........samo polako, Mile
Zakonski uslovi su ispunjeni, a sada velikim koracima ka nezavisnosti!
cuj \"drzavljani\" republike srpske svasta...nevodi ovo ni nasto dobro....nemoze jedan dio BIH odlucivati o sudbini cijele drzave...Bosnjacki politicari su P i c k e e e e e
ovo je noz u ledja bih-i od ohr-a,mz-e,eu-e i amerike! nije nikako trebalo dozvolit da se i spomene bilo kakav referendum u genocid tvorevini jer ona nije drzava vec genocidna tvorevina! bih-o ne racunaj vise na ove sto sam naveo vec tube protiv srbije i genocidne tvorevine,materijala i argumenta ima pa tuzite za sve ratne zlocine,i u hagu a i u sudu bih-e,ne spavaj vec tuzi,zar ne vidite da vam uskoro pola drzave uzima srbija,probudite se!!!!!!!!
zbog čega stavljate članke koje ne date komentarisati,sve što se tiče g.maoče ili tkz.zakona o referendumu u tkz.rs,vi nedate komentarisati,smiješno,ovo je demokratija i pustite ljude neka kažu svoje mišljenje.
Ma pusiona su u RS. Ko god hoce iz BiH neka ide brate, eno mu Srbije odmah preko Drine. Mi ovdje za takvima necemo plakati. Ali ni pedalj BiH ne damo! Kad sam se protiv jedne od najjacih vojski Evrope mogao boriti, sada me laktaski papak nece uplasiti. Zbog njega i njemu slicnih mi neprijatno reci da sam Srbin. Ukaljali ste nam obraz za vijeke vijekova, mamu vam lopovsku!
mamicu vam srpskiju a sta je to republicki referendum? i kakav je vas referendum sto ste ga usvojili - nije drzavni referendum jer niste drzava, nije republicki referendum jer se bih ne sastoji od republika vec od dva entiteta i jednog distrikta.... srpska masinerija lazi hehehe neka neka jos malo jos samo malo
SNSD je amandmanski predlažio i nove odredbe Zakona o referendumu i građanskoj incijativi koje se odnose na glasanje u Brčko Distriktu za one osobe koje se izjašnjavaju kao državljani RS-a. osobe koje se izjašnjavaju kao državljani RS-a. Osobe ili imaju ili nemaju drzavljanstvo RS.