Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Hahaha, kakva udarna vijest, pepeljara, hahahaha....
PEPELJARA U SVEMIRU Kreator ovog clanka ima nivo inteligencije proporcionalan pepeljari.
a jaka vijest nema sta hahahhahahah...... smijesni ste postali :D
JEB*T PEPELJARU IMAMO MI PUNO VEĆIH PROBLEMA O KOJIMA BI VI TREBALI PISATI....
ne vjerujem, čime se vi bavite! postajete gori od vijesti.ba....
Uzas, postajete expres, sta vam je ljudi unistavate jedan sjajan projekat i portal, sramota prodali ste se za sitnu lovu (svaka je sitna po cijenu obraza, a itekako ste dorbu lovu na portalu imali)
iii šta sada ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Kompleksi su cudo!!! Samo je jedan gospodin politicar a to je Haris Silajdzic.
Watch out, we got a badass over here
aaaaaj klix.ba, jeste jadan portal. toliko ste jadni i bijedni da to nije normalno. fuj koliko mi se gadite. kakve glupe vijesti postavljate. niste u stanju ni naziv portala pametno smisliti. pravi seljački, polupismeni, mahalski portal i forum. dno dna. jebale vas vaše glupe vijesti, retardi jedni maloumni i iskompleksirani.
Svi smo mi Emina!
Gluplju vijest odavno niste objavili...Za ovo stvarno treba imati talenta.
Pobogu, kakva vijest, kakav medij! Pa to je fantastično...sljedeća je kesa sa potom SDP-a pored kante za smeće...samo dajte, za sve je kriv SDP!
Udletili ii kiksovci u propalo Haretovo politicko kolo. Kakav danak, neiskustvu.
Oplodi me Mahstorovicu
Užas! www.klix.ba! = žutilo.