Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koju li si ti skolu zavrsio da ne znas osnove geografije drzave u kojoj zivis...Gradačac nikad nije bio - nit ce biti u RS-u.
Ljakse Gradačac nije u RS
gdje je sada realista da opjeva ovo heh, a nije nam opjevo i bijelu kugu u RS. Nek gusla samo nek gusla
Vidi se da je Genocidna svjetska sila Sjeverna Koreja ispali najvise 3 do 5 raketa u jednome danu a genocidna 235 u jednome danu ! Steta sto nisu skernule sa putanje ko ne Sjevernokorejske, pa zavrsile u zgradi vlade genocidne (na kojem ono sparatu je tica DODO, mora biti da je na kom visokom)
@Dijaspora vjerovatno ce i prodati sinov sljivik, ipak je to rizican posao, ni s - 300 ne bi pomogao, ( konacno smo i mi Smrdi Nebeski narod skontali da Bog nije Smrdin, kako su to nasi lideri i vojvode nekad euforicno izjavljivali ) sigurnije je ulagati u mak u prahu...
Sad ce Dodik da trazi kredit za kupovinu s-300, jer ove sadasnje rakete ne djeluju
Jesu to ispaljivali rakete prema nebu il prema zemlji ?????
Sta ces, ljudi nemaju sta da jedu pa se naslade sr@njima u RS-u! Ovo dodje ko slag na zamisljenu tortu!
aha, voce i povrce raste u : holandiji, makedoniji, turskoj, grckoj, spaniji, .... ko to sada jede paradjaz iz BiH?!
ovo je kompenzacija za onu zetvu iz 92.
toliko ste poglupi da ne shvacate da kad grad unisti usjeve u RS cijene voca i povrca te zitarica u federaciji skoce..... a jos ste gluplji ako ste do sada kontali da voce ,povrce i zitarice rastu u tuzli,sarajevu,bihacu,zenici...itd
jel to onaj GRAD Bm 21 od brace Rusa? ne bi me iznenadilo, braca rusi su nam navikli uvijek suknuti kad nam je najteze
Brcko nije u Sumskoj !
Pa šta ako je uništio? Mogu Srbi 3 mjeseca da ne jedu ništa.
Čuj Šumska ima protivgradne rakete? Ispalili su oni q moj.