BiH
0

I ovog ponedjeljka Omladinski program BH radija 1

Sarajevo-x.com
Kao i svakog ponedjeljka, podsjećamo vas da je na programu BH radija 1 od 14 sati Omladinski program sa mnoštvom zanimljivih sadržaja.

Današnje druženje počet će emisijom "Infopol", punom korisnih informacija i sadržaja namijenjenih svim aktivnim omladincima/omladinkama. Nakon toga, od 15.15 slijedi magazin "Čuj BiH!" sa pričama i prilozima iz života mladih iz cijele BiH, pa i šire.

U fokusu su i dalje ljetni festivali koji se održavaju širom BiH. Čut ćete ostatak priče sa Nektar Demofesta, kao i priloge sa dva netom završena festivala - Kaleidoskopa u Tuzli i Ex Yu Rocks festivala u Krupi na Vrbasu. Tu su i najave predstojećih dešavanja u pojedinim bh. gradovima, a ne treba zanemariti ni super muzički izbor.

Mjesto za javljanja i komentare slušalaca na neku od aktuelnih tema je emisija "OP Forum" od 17.30 sati, a nakon toga saznat ćete šta je novo i interesantno u svijetu filma, u emisiji "Cinema Express". Tu su i nova "Magnovenja", uvijek zanimljive "VOP vijesti", a onda ide muzički dio programa.

Prva emisija u tom bloku je "BH Demo Liga", povećena promociji domaćih demo bendova i izvođaca, iza toga slušate novu "Anatomiju zvuka" sa muzikom alter sastava iz BiH i ex-Yu, a od 21 do 22 sata sa vama je Denis Jelečanović i njegov "Češalj".

Noćni program u OP-u zove se "OP racija" i donosi opuštajuce i interaktivne sadržaje, sve do ponoći. Iza ponoći - elektronska muzika raznih podpravaca - prvo u "Oscilator radio showu", a onda i u "Tramrideu".

Sve ovo na frekvencijama BH radija 1, putem satelita i(li) interneta... Ponedjeljkom od 2 do 2 - Omladinski program.