Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo..mislim da i Cevljanovici trebaju postati Univerzitetski centar.
@normalabrato pevaljka pod satorom na grbu urezana...
Kalesija oxford
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uh prepadoh se valja mi ove zime putovati do travnika po lošem vremenu da i po treći put doktoriram iz raznih oblasti, kad vidi Kakanja. Sad može i u pauzi čekajući voz za Brezu !! Bila je zimaaaaaa puna snijega !
Dok je Goražde eglenisalo, dotle Kakanj vrijedno osnivao još jedan naš univerzitet. Ako bogda uskoro ćemo imati više univerziteta neg opština ! Ma više neg opšinskih Tv stanica !!
Radakovi potomci, kraljevi laži i prevara hoće bosanski kraljevski univerzitet. Oni koji su se priklonili turskom osvajaču koji je uništio bosansko kraljevstvo sada prisvajaju ono što su uništili. Sjeme vam se pogano zatrlo.
Zvanje...Kralj.
Nekrunisani kralj je vlasnik univerz. dipl. kamionđija Iso Zaimović. Najveći SDA tajkun u Kaknju. Obogatio se u ratu, braneći domovinu švercom nafte i humanitare. Vlasnik je građ. firme, nekoliko benz. stanica i trgovina. Ljubitelj je maloljetnica i hodža, a mezimac tenderbegova (načelnika i dir. držav. komp.). Na privatnom planu je ostalo još da dokaže da je pametan (valjda će prvi dokt. sa sinom tupkom) i da ode na hadž. Dobar s lovom,vjerom, politikom, kokama i naukom. Pravi BOSANSKI KRALJ.
E super,blago nama ako nam je ovo kraljevski Univerzitet. Još Kalesija i to je to.
super nemoramo do Travnika po diplomu. diploma sve blize.
Đe je kralj? Zadnji bosanski kralj je meščini bio neki od Karađorđevića ali nešto ne vjerujem da Kakanjci misle na njega...
Kad su mogli Cambridge i Oxford mogu i Travnik, Vitez,... a bogami i Kakanj !
Pored ovoliko obrazovnih institucija ne kontam sto nam je drzava u ovakom stanju...nego deajda vidimo odma da se nezavlacimo koliko je godina da studenti ne gube vrijeme nepotrebo.
...kakva mitomanija. za psihijatrije.
svako selo postaje univerzitetski grad.uzas
Svaka cast Kaknju ,a sto se tice ovih privatnih obrazovnih institucija nek nam je dragi bog na pomoci.Ako ovako nastave bice fakulteta koliko i benzihnskih pumpi.
znači do Sarajeva tri univerziteta, ili četiri, nisam siguran, strahota živa, očekujem do 2020. da lansiramo raketu na Mars, to znanje mora da se propuše nekako