Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
8

I danas raznovrstan sadržaj za posjetitelje svih generacija

Klix.ba
Foto: Dženat Dreković
Foto: Dženat Dreković
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market uspješno je startao i jučer su cijelog dana Marketom šetali posjetitelji, istražujući bogatu ponudu izlagača na sarajevskom zimskom bazaru.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market i danas nudi raznovrstan sadržaj za posjetitelje svih generacija. U Argeta Junior Play Houseu djeca će se zabavljati uz plastelin i bojice, druženje s Linom, face painting, slaganje puzli, priče u Bajkovitom ćošetu, kuglanje i slaganje kockica. Na Happy :))) Stageu će u 17 sati nastupiti Elvir Hadžijamaković Lilo, koji će djecu razveseliti svojim veselim pjesmama.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu će s početkom u 19 sati biti održana i zabava povodom posljednjeg dana Hanuke. Nakon toga, u 21 sat, održat će se sada već tradicionalna manifestacija Dani Trpnja u Sarajevu, u sklopu koje će nastupiti klapa Dingač.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market je zajednička aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu će u narednim danima biti objavljivane putem medija i sredstava informiranja, te putem Facebook pagea kao i putem Twittera, YouTube kanalai Instagrama.