Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prljava posla 100%
Ma sta vi ljudi znate sta je kalibrisanje? Radite svoj posao, niko vas nista ne pita! U titinoj drzavi niste smjeli pisnuti, a sad biste da se vi za svasta nesto pitate. Zivite u svojim smrdljivim stanovima, jedite ono sto vam vase zene skuhaju, gledajte ligu prvajka i tovite se. Za kalibrisanje ima ko da brine!
bosnje treniraju terorizam. mogli bi umijece provjeriti na \"Momi i Uzeiru\"!
Da ovo nije onaj americki teretni avion sto baca pakete sa humanitranom pomoci. Ako bude veceras letio hajmo paliti logorsku vatru, sad su nam ti paketi stvarno potrebni :)
\"Ja juče u tramvaju,sjedim, kad ono ,ne mogu da vjerujem svojim očima.Odmah su mi prozujale kroz glavu neke misli.... \" najjaci si!!
Aaah pa daaa, sad mi je jsno. Pa to je kalibrisanje. I niko se ne pita sta to oni kalibrisu i u koju svrhu. Kao svi znate sta je to pa niko nece da ispadne lud pitajuci tako ocigledne stvari. Bilo bi Vam isto da su novinari saopstili da je u pitanju optometrijska ondulacija. Budi bog sa vama.
Mile i bilo koji drugi vlasnik mogu šarati svoje avione kako im volja. Pogledaj samo komercijalne avione. Nema šta ne piše na njima. Tačno je da Mile ima napisano Republika Srpska i traku u tri boje i to mu niko ne osporava. Ali službena registracija je ono što mora biti. Oznaka E7 i zastava BiH su tu. Pogledaj slijedeći put malo bolje. U vrhu vertikalnog stabilizatora (repnog vertikalnog krila) ima zastava BiH. Da je nema ne bi smio ni poletjeti. Pogledaj na ovoj fotografiji koju sam linkovao. http://www.airliners.net /photo/Republic-of-Srpska/Ce ssna-500-Citation/0376095/&a mp;sid=116e58c1362c790a49cb8 8292f0b5581 Jest da je ovo ona stara Cessna ali ni nova nije ništa drugačija, bar što se oznaka tiče. Jedino ima drugi registarski broj. Ovo T9 je od prošle godine promjenjeno u E7 i predstavlja oznaku države.
Allaha mi nekii dan kad je nadletio iznad kuce rekoh pade ja leg\'o na pod!Bash sam se isfur\'o!
a ovaj avion sa slike niđe veze dodo ti piči sa tamnim avionom nešto kao sivo-zelena a nosi oznaku E-7 a tri prepoznatljive ćize protežu se duž trupa
nije tačno da dodo na avionu nosi zastavu BiH već je duž aviona povučena trobojka i to ti garantujem jer sam svojim očima gledao dodu kad je sletio na Aerodrom Sarajevo a za oznaku E7 si u pravu
KALIBRISANJE je kada se uzme sprava koja se zove KALI i sa njom se vrši BRISANJE. To se sve radi iz aviona specijalno opremljenim za brisanje pomoću kalija. KALI-BRISANJE. Eto sad znate.
Dok god mi sami ne sjednemo i ne dogovorimo se biće nam tako kako jest. Stranci će nam određivati o svemu. Prvo treba da odbacimo svoje frustracije, mitove i nemoguće zahtjeve (ima ih na sve tri strane) pa onda da vidimo šta je to što je zajedničko za sve tri strane i onda preko toga. Nekada se treba odreći malo svoga da bi svi skupa imali više. Je li tako?
Ne volis ih ti, ne volim ih ja...ko ih onda voli...sta je sustina toga svega onda...vama je vrhunac srece sto ste, eto, uz pomoc stapa i kanapa naturili nekom nesto...makar i trokutice, sta ces...navikli se i ovi drugi, jos od davnina, pa se batrgaju kako znaju, sta ces...pazite da i vama neko nesto ne naturi, uvijek ima dva kraja...
Ne sikiraj se marki. Ovo je SA-X. Ovdje rade nepismeni prepisivači.
KALIBRACIJA DZIBERI! CUJ KALIBRISANJE AAAAAAAAAAAAAAAH LOL