Dok se najavljuje ulaganje miliona
3
I dalje šuplja brana hidroelektrane na Drini
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
shabane dizi branu!
Višegrad je bio stoljetno, milenijsko Bošnjačko mjesto u većinskoj Bošnjačkoj općini Višegrad. Višegrad je naš grad.
Dići ću ja nju u zrak kad tad.
Ublehe oko investicija su cudna stvar. Dodik otprilike prodaje maglu ko nekad bosnjacki politicari, kao mi smo vazni mi smo bitni nas svi hoe mi smo veliki a niko se normalan ni ne osvrce na takve budalastine, pogotovo mu ne pada na pamet da da svoje pare ovdje. Ni rusi nisu uzeli rafineriju da nije bila dzabe i jos im placeno da je preuzmu, a birac uzeli pa iz njega pare izvlacili. Znaci u RSu ima investicije ako dodik nekome da pare narodne u ruke i kaze evo sad su tvoje uzi sebi pola a pola reci da investiras.
andric grad
kako god pročitam izgleda samo šuplja priča ...ništa od svega toga nema ...
auuu kako su cigani genocidasi postali aktivni otkako im uzesmo genocidnu \"RS\" aauuu sve kao nesto grade pa sve kao nesto BITNI I VAZNI \"faktor u Bosnjackoj BiH hahaha
Treba Doda da razliku para od prvog i drugog tendera strpa u svoj dzep, zato se i oteze sve
Joj, srce moje, kako se ono meni sjekira za gubitak od 5% u Republici Srpskoj!
Zasto se rijec D.odik ovdje cenzurise???????????
-ne Dodik ce to ,s.m.r.a.d- -c.e.t.n.i.c.k.i- ,njemu to prilici.