Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tip je lažov Parexelans. Sistem u kojem građani BiH žive je kapitalistički u kojem ne postoji oblik neograničene solidarne odgovornosti. Sve se svodi na profit i zaradu. Bilo kakav oblik nadoknade ljudima za pretrpljenu štetu na privatnoj imovini (objekti, zemljište, pokretna imovina itd) država neće nadoknaditi. Država jedino ima mogućnost da putem bankarskih kredita građane zaduži. To je kapitalizam koji ste tražili.
Največi odron i klizište u ZDK je Munib Husejnagić i SDP vlada,napravili su više štete stanovnicima ZDK nego 100 cunamija da ih je pogodilo.
Sva sreča da su tamo vjernici i pomoč mogu oćekivati samo od boga jer su sve ove vlasti sve pokrale da sada samo čeklaju sadaku iz svijeta.Samo naprijed u oktobru valja glasat za iste jer zaboga oni nam obečavaju???????
2000 klizista nam nije nanijelo stete koliko su nas politicari pokrali.............
izgleda da nam nema spasa.
Kako izracunati sljedecu stetu:Doso coek u šumu,posjeko je bez ikakve dozvole,prodo drva,uzeo pare,na mjestu gdje je posjekao sumu,napravio ilegalno kucu,bez ikakve dozvole,bez ikakvog majstora,sve sam...i zemlja se pokrenula ( koja nije njegova) i unisti to sve sto je ilegalno napravio i kolika je tu steta?De mi recite u markama...ja mislim 0 maraka i 0 feninga...
Pa za tog čovjeka šteta je velika, jer imao je kuću a sada nema. Druga je stvar što je nelegalna i bez dozvole građena, to je već pitanje pravne države.
AHaaaa 500 MILIONA KURACA A NE MARAKA