Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reise reci narodu svom jasno i glasno da nije uredu da me moj krade. reci jasno da svaki onaj nastimani konkurs za radno mjesto je otimanje tuđeg haka i reci da ko god je uspostavio takav sistem korupcije i nepotizma nije dobar.Reise Allahu treba da sluzis Njegov treba da si rob.
Necu nista sad da pisem da se ne pravim samo zelim reci svaka cast svima onim koji su uspjeli ispostiti ovaj ramazan, jos koji dan i dolazi Bajram tako da unaprijed Bajram Serif Mubarek Olsun
Ispostiti ovaj ramazan je bilo tako lagano da ne povjerujes, nikad lakse :) Da Allah primi post svih postača i uvede u dzennet kroz rejjan.
Žao mi je što sam bila u zabludi da je ovaj Reis efendija bolji od prethodnog. 😞
Tako je ! NEks si Vlasima rekao da nisu Srbi ! SVaka ti se pozlatila ! ALi skupi hrabrosti i reci da Sebija nije bila nevina za vrijeme rata ! Eto toliko je crnogorki stalo do Bosne !
Ono sto je za ovog gospodina istina za druge je laz i obrnuto. Prema tome , svako za sebe mora otkriti sta je istina , a sta zabluda. Pitanje je , da li Kavazovic poznaje pravu istinu?
Čuj ovog vlaha...
jah evo i ovog mudaraca
Kome ti dijelis lekcije?Jel musliman muslimanu brat ili treba da ga guli?Sto musliman muslimanu nepravdu cini u nasem narodu?sto im ne kazes reise sjedis stalno s njima ili samo slusas sta oni tebi narede?Dvadeset godina poslije jos imate sehidske djece nezbrinute, jos uvijek vam borci traze prava itd. ali zato puno je onih koji su privilegovani nepravedno, podobni, korumpirani itd.
Ja se zovem Husein Kavazović, a ovo sve oko mene, to je crno-bijeli svijet. Ni u snu ne bih ni slutio da tip sluša Psihomodo Pop. To hodža, ožeži...
ccc... "Prljavo..." naravno. Šta me navede na Gobca, ti bokca... Al dobro, to ovdje nema ko ni opazit'. Osim Huse naravno, on je pro.
@RAMMSTEIN Taman se sprem'o da ti repliciram, ali eto ispravi se sam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rijaset IZ Bosne i Hercegovine, stime na ćelu sa uvaženim Rejsom, u ovom slućaju G. Kavazović... smeta i četniku i početniku...
Uzimaju oni pare lopatom od postenog naroda al kad je narod glup lako je s njima sve.
Mi posten narod? Kakav narod, takva vlast
Reci to sebi. odvoji se od licemjerne politike koja nas vara, laze, utjeruje u bijedu i nesigurnost, politike od koje nas je sve manje i zbog koje cinimo kolektivno ekonomsku hidzru, od politike koja poznaje samo korupciju i nepotizam, od politike koja otima tuđi hak preko namjestenih konkursa i tendera, od politike sa kojom godinama nema pomaka.
živimo u vremenu kada je to gotovo nemoguće.....
@Lostframe samo sam rekla da živimo u vremenu kada je teško razlikovati između istine i laži... živimo u vremenu obmane... .to je to!
Kad je Kavaz vidio da Bošnjaka ima 50%... tada je izjavio onu famoznu o Vlasima..ko biva sad se više ne moramo bojati, ne moramo više da šutimo, mnogo smo jaki, bit će topovskog mesa koliko hoš
@Lostframe previše smo iskusni da se bavimo emocijama
Druškane, ovako je to bilo. Bosanski Srbi su osnovali republiku jer nisu željeli živjeti sa ostalima. Mahom su se dobrovoljno preselili na njenu teritoriju što je i logično, čim su je kao takvu stvorili. Ono Srba što je ostalo u većem bh. entitetu (oko 300.000 nakon rata, većinom je prisilno je poturčeno od strane Alijinih fudamentalista i sada se preko 200.000 njih izjašnjavaju kao Bošnjaci-muslimani. Zato smo i prešli 50%
bla bla bla