Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Sanela. Dobro je sto ima bh gradjana koji ma nije zao dati novac da se odbrani cast jedne jedine! Cuj zatvoriti covjeka koji je branijo svoj grad.
Divi komentara!!! Ima li šta gluplje od bošnjaka a kukavnije od srba? Teško burazeru! Puš\'te ga glupi balkanci!
hej Sanela zasto me nisi htjela zar je bolji direktor hotela Sanela, Sanela ubila te salmonela
ova kujetina koja se dobro udala fol glumi nekog dobrotvora,gaduro polupismena isponzorirana idi hrani gladnu djecicu i pomazi onima koji nemaju a ne ovima sto su citav rat krali i otimali od gladnih usta napacenjih ljudi u bosni
Nije lahko biti cettnikk, pogotovo danas :))))
Samo da Srbija ne pomuti racune. A bojim se da hoce. Njih se uvijek pita sta ce da bude. Opet ce nas Ganic iza resetaka.
Ša je ba srbi! Kolko ste oružja imali mogli ste osvojit evropu čitavu! Ko vas jebbe kad ste piččketine! Potpisali ste dejton kad više nije bilo nenaoružanih da ih koljete, pizzde historijske! Čim je prigrijalo pod banjalukom usrali ste se! Haj mrš s ovog turskog portala!
bravo maco .
Srbincici crknite hehe, Sanela ruke ti se pozlatile. Da samo znas koja je vuna ovim cetnicicima hehe, da mogu sami bi sebe pojeli od muke!
Drago mi je da Bosanci imaju sada ovakve ljude po svijetu !! Svaka cast !!
poznata po tome sto je posipula racku pravom covjeku u pravo vrijeme na pravom mjestu
gledajte genocidni-cetnici ovo je prava ISTINA http://www.youtube.com/watch?v=KEb9UXjvi2Q&feature=related
sanela vise nije sanela. sanela je diana.
E OVO JE PRAVA BOSNJAKINJA. BRAVO SANELA.
sanela, svi te mi volimo ne samo radi ganica nego radi svih tvojih pomovi cijelome svijetu a pogotovo nama bosancima