Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mogao bi ti lijepo preko granice ove lijepe NAŠE Bosne i Hercegovine i pravac u bolju TVOJU domovinu Hrvatsku koja te nikada neće prihvatiti kao hrvatskog Hrvata sve dok rodni list vadiš u ovoj zemlji iz koje si nikao. A ja ti na kolac klicu korovnu iz koje si ponikao!
@ Nuradin e balijo kako si te sikaras za hrvate ,ja sam hrvat iz posavine pa ne osjecam bosnu vec je moja domovina hravtska
Pa jel ko ovoj tuki iz Kiseljaka i idiotima iz Čovićeve zločinačke organizacije HDZ javio da oni više ništa nemaju sa HSS-om BiH i to odlukom Suda BiH! Ante Čolak, borac, Hrvat, Bosanac je predsjednik HSS-a i ta stranka ide u koaliciju sa SDP-om u srednjoj Bosni i Posavini!
cistokrvni ne mogu da spavaju a ni da j... jer je u bosni toliko bosanaca, hercegovaca i normalnih ljudi a ovima se opet zivo j.ebe za njima sex je ljudska potreba a i produzava vrstu dakle.........=)
Kreteni, vijest koju ste procitali ne treba i ne moze biti predmet prepucavanja izmedju bosnjaka i hrvata, tako da opet pokazujete koliko u stvari stetite kvaliteti jedne ovakve stranice!!!
Ako se nekome ne svidja da živi u zemlji koja se zove BOSNA i HERCEGOVINA, gdje će svi narodi biti ravnopravni, neka slobodno ide gdje god hoće i tamo bude NAJVEĆI SRBIN, HRVAT ILI MUSLIMAN. Pustite nas koji želimo ovdje da živimo , da živimo u miru i slozi, ne kradite više ovaj narod i ovu zemlju, ne može se nista odnijeti na onaj svijet.
najbolje je kad ove lo.yave bali.yetine \"komentarisu\" sta je najpametnije da rade Hrvati, a gdje god mogu preglasavaju ih i zatiru. Mrs sto.ko bali.jska !!!
GOPS. ČOVIĆU NE ODGOVARAJU STRANKE NI LJUDI, MISLIM NA STRANKE S HRVATSKIM PREDZANOM I HRVATE POSAVCE, KOJI BOSNU I HERCEGOVINU VIDE KAO SVOJU DOMOVINU, KOJU ŽELE DA GRADE. PA JE LI NEKO MISLI DA JE GOSPODIN ZUBAK OTIŠAO IZ HDZ-a ZATO ŠTO MU JE BILO DOBRO?
Potpuno si u pravu HHH.
Ovo je nastavak kampanje Covica protiv moralnih i ispravnih hrvatskih politicara. Covic je ucinio sve kako bi ova stranka nestala na proslim izborima, a oni su neocekivano uspjeli opstati. Sada se Covic i Lovric plase jacanja ove stranke i ulaska u vlast u FBiH i nekim kantonima sa SDP, HDZ90-HSP i NSRZB, pa uprkos sudskim, politickim i izbornim porazima njihove ideje, nastavljaju manipulisati javnost.
Bivša predsjednica,ide u zagrljaj kriminalcu Čoviću.
ukinite se to vam je najbolje. ionako ste minorni