Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budimiru je mjesto u zatvoru, zbog krinminalnih radnji u vezi pomilovanja kao i nezakonitosti koje cini zadnjih dana, a ne na ovako visokoj funkciji sa koje odlucuje o sudbinama gradjana
Budimir je izvođač radova haosa kojeg vješto iz pozadine kreira SDA. Plus ponekad za keš odrađuje sitne prljave poslove za Lijanovića. Što reče Helez "prevelik je ovo teret za čovjeka sa srednjom školom".
...zato je zlaya "doktoriro" :)
Budimir je odavno vec trebao da bude clan u nekom zatvorskom odjeljenju.I zalosno je da cijela drzava ispasta zbog jednog korumpiranog politicara koji jos uvijek drzi funkciju predsjednika Federacije.
Pa on se rodio sa onom zatvorskom facom, njemu je tamo idealno mjesto
...jes vam gadno...valja skidat top komentar kad vam se commy zakači :)
Kako je krenulo ovo s Budimirom, ispasce da ni parlament nije nadlezan da ga skine s duznosti. Za Budimira, jednostavno, niko nije nadlezan.
Mislim da ce smradu korumpiranom prugasto odlično stajat...
Sva *ovna u zatvor! Pa nek vide kako je pravom *ovnetu kad ima zatvor!
budimira treba pod hitno 'skinuti' sa pozicije predsjednika FBiH jer ok kako je sje u tu fotelju nista nije kako treba uradi cak sto vise samo pravi probleme i stvara haos a iz izjava koje daje posljednjih dana ne namjerava odustati od nezakonitih radnji iako je kritikovan sa svih strana
Zar ta stranka još postoji?
to je davno trebalo biti završeno, Budimir je ionako malo je reći nesposoban
Očito je nekada potrebno napraviti haos, da bi se uveo red. Zakonska regulativa ne prepoznaje prenos ovlasti s ministra finansija u slučaju njegove odsutnosti (smjena, smrt i slično), tako da zaista je Federacija BiH "u rukama jednog čovjeka", što Budimir pokušava ispraviti, svakako pozdravljam. Međutim, nikada mu ne mogu oprostiti angažman na uvođenju u pravo uživanja pogodnosti branilaca, osoba koje su bile unutrašnji agresor NOAPZB!
Ovaj Budimir je covjek koji ocigledno ili nije svjestan sta je uradio ili ovo radi po necijem naredenju. Davno je on trebao biti smjenjen sa svake pozicije..
ovo je najpametniji potez i budimira treba sto prije smjeniti sa ove pozicije kako je i dalje ne bi zloupotrebljavao za svoje i interese svojih partnera iz SDA
...jel se kemo oporavio?
...btw...odakle dobavljate blato? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...ispade žile naš domaći nixon :)))
@commy :) Zavisi kako čitaš.. :) http://www.youtube.com/watch?v=0LhuyMjxNfA
Eh commy nemoj sad preuvelikavat :)))))