Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mt-87 Bolan HARE mozda sam malo priglup jer ne razumijem vasu ideologiju,ali uvjek je svaka sila akcije imala silu reakcije,ovu tezu nisam izmislio ja danas nego postoji hiljadama godina. Koa oduvijek borili ste se na strani okupatora,a sto se tice bosne 90-ih tacno da je bila suverena republika u medjunarodno priznatoj JUGOSLAVIJI,a svi njeni narodi su bili ravnopravni sto se ALIJI nie svidjalo jer je zelio ,a sada ivi to isto hocete da od BOSNE napravite UNITARNU islamsku drzavu. Trazili ste rat-dobili ste ga Trazili ste cijepanje nase zajednicke drzave-poderali ste je , a sada kad vam je postalo tijesno u tom vasem VILAJETU pokusavate da je pokrpite ,ali nema takvih zakrpa koje bi to mogle pokriti. Ako ste bas toliko zainteresovani za sve dogadjaje iz 90-ih svi snimci i transkripti postoje na svim zaracenim stranama, pa ih malo pazljivije pregledajte ne da ponavljate kao PAPAGAJI.
Porediti referendum iz 92 i ovaj neki tzv referendum je posve smijesno i glupo...
Pipo u potpunosti se slazem sa tobom,ali ta ista solucija je bila jedina odrziva i 92-ge kada ste vi raspisali referendum u kojem ste vi sepereatisti,a srbi za ocuvanje i BOSNE i JUGE sto cijeli svijet zna. Sada kad to isto srbi hoce to ne valja. Vratite se malo u 90-e.
3 entiteta ili razlaz ....
Jedina solucija da se izađe iz katastrofalne situacije u kojoj se nalazi Bosna i Hercegovina jest uređenje države kroz 3 entiteta , a vlast na nivou države da obnašaju dužnosnici sva tri naroda ravnopravno bez mogućnosti preglasavanja i velikog utjecaja na entitete .
Jedina solucija da se izadje iz aprtheida genocid tvorevine je Jedan Predjednik,ministarsvo,parlament,policija,USTAV i tacka!BiH-a svim njenim gradjanima! BiH4EVER!