Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko onome kome vi pomazete. Cilj Hrvatske u BiH jako je jasan. Treci entitet.
Nemojta samo vi pomagati pomozite vi sebi prece vam je to sad ste sengen kolonija svije nemate nista
Da se ovoga dusmanina pitalo, ne bismo ni za 100 godina dobili status.
Nema potrebe da se lažemo, mi ćemo doći na more kod vas, ne zato što ste nam dragi ili mi vama, niti zato što ste nešto uradili za nas, već zato što smo mazohisti i volimo da uživamo za naše pare!!!!
Opet ovaj pobačaj. Poslije gnojavog skota, najodvratnija pojava u hrvatskoj politici.
Slušam ovog jučer. Nešto bulazni na TV-u. Zvučalo je u stilu happy tv nivoa kvaliteta i vjerodostojnosti.
SLOVENIJA A PORED VAS NIKAD
Mislim da lažeš i znaš da lažeš, i vjeruješ u svoju laž, pa.bolan blokirali ste gdje god ste mogli i sad kao vi presudni.
Poznajem ljude u visokoj politici Njemacke, od kojih je vecina u bundestagu i jasno tvrde da je BiH dobila kandisatski status iskljucivo zbog ruske agresije. Haj cao
Jedina uloga lobiranja susjeda je prema Schmidtu da pogurati zakon koji odgovara legitimnom
Ne pričaj gluposti Promjeni dilera
I ovaj bi da popisa dida Franju 🤣🤣🤣
Dugo smo vas čekali!
Pokazali i dokazali u obilasku Sarajeva i BH institucija pogotovu Milanovic sa svojim izjavama i postupcima svaka im cast. Mnogo godina su unazadili BiH sa svojim ponasanjem . Da su bili iskreni susjedi bila bi BiH mnogo blize EU. A sada se osjeca pritisak iz EU a tu je i NATO.
Naravno nije skromna ta tvrdnja kad se uvijek očekuje više sadake od drugih.
De ne budali Grlicu, poslije tebe, "Kolinde i 10.000 mudzahedina", Milanovica "negatora Genocida" i Plenkovica, Bosna ne zeli nista da ima sa Hrvatskom. Hrvatska je toliko za#rala, da se prvo mora kiseliti, izaprati, pa sapun, pa opet kiseliti, pa tako par puta i onda TRAZITI OPROST OD BOSNE, pa se onda javljati. Ne treba nam nista od vas, samo nas ostavite na miru... Ovakvo sramotni ponasanje Hrvatske ce ostati zabiljezeno u udzbenicima da se sljedece generacije ne opustaju.
I nema se ništa osim oko hiljadu km granice!