Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesi vladajucih su daljnja pljacka resursa i naroda u BiH na sve tri strane umotano u nacionalisticki celofan.Kome nije jasno barem zna sta je povecanje plata za 500 KM a ti ga Mujo pusendaj na benzinskoj kad placas racun a hrana postaje skuplja nego u EU.
Treba biti realan gdje na svijetu jedna manjina ima trećinu vlasti dok druge manjine nemaju nikakva prava i gdje na svijetu imaju tri predsjednika. Dobro smo mi ikako tema bili u Briselu
“Iz straha sam uzela stan u Turskoj.”
Bliza ti je lijepa tvoja
zasto da se oni iz EU trude oko nas, kad mi ne brinemo sami o sebi. Idu izbori, treba da nas izadje barem 75% i da poderemo sadasnju bagru, pa reset sistema, a ne da za 4 godine ni vlast nisu u stanju da oforme, a o EU zakonima da ne govorimo
S obzirom da u tom parlamentu sjedi Zovko Z i P Macola koji se bas slomise da nam odmognu i jos samo fale da pripomognu komsije.
U BiH se svake godine ukrade milijarda maraka(istrazivanje transparecy internacionala ) Milon ljudi je u ovoj zemlji radno ne aktivno Javni sektor dominira na realnim Pravosuđe korumpirano..... Budimo realni,tražimo nemoguće!
Treba biti realan gdje na svijetu jedna manjina ima trećinu vlasti dok druge manjine nemaju nikakva prava i gdje na svijetu imaju tri predsjednika. Dobro smo mi ikako tema bili u Briselu.
E upravo bez te "manjine" ti si u Europi nitko i nista
Posto so Italijan gledaj da Istru vratis matici Italiji.A Bosne se okani
Još jedan Briselski uhljup Kad je trebao bit komunista bio kad je trebalo bit Tudjmanista bio a sad je valjda europski liberalac za 12-13 hiljada eura mjesecno dok sam ja u njegovoj Hrvatskoj morao potplatiti ljude 50 eura u elktroprivredi da mi prikopčaju sat od struje na objekat
Rabbit nije mi jasno sto ti minuse nalupase... sve si ispravno rekao
Šta je drugo moga reći kad je tako. Pa Bakir sad više neide ni u Tursku, a predvodi najveću bošnjačku stranku
Prvo ne valja Deyton ustav i zakoni Da li Evropa hoće (može a neće)ili neće da se BiH sredina kao i ostale normalne zemlje Zbog lošeg ustava političari se ponašaju kao vlasnici BiH Narod trpi (nacionalistima i kriminalcima je dobro) Političari ne /rade postaju sve bogatiji i bogatiji
I pisd on your union
Licemjerna EU više nije ni poželjna.
EU je dozvolila ovakvo stanje u BiH.
Za BiH bolje opcije od EU nema, ma kako EU izgledala. Sve druge opcije bile bi danguba i trosenje resursa sa sigurnim neuspjehom. EU jeste troma i birokratizirana ali je opet najmanje lose rjesenje za BiH. Zato sabura, i mijenjajmo lose politicare u zemlji a EU ce naci nacin da se poboljsa.
S obzirom na situaciju u Ukrajini nije mogla biti u dvorištu EU a kamoli dobiti kandidatski status...zato NE rise !!!
Čovjek je u pravu. Prošla su vremena da nam Mesić, Pusić i Kosor govore šta i kako a ni mi Bošnjaci I'm više ne možemo demografski parirati.