Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta su Hrvatske poste d.o.o Mostar ? Da li isporucuju pakete i drugim nacionalnostima ? Postoje li Bosansko-Hercegovcacke poste d.o.o Zagreb ?
Eh cuj "hrvatske poste" Mostar... tuga i zalost..., zamisli "Bosanske poste" Zagreb...
...ja narucio mladu kineskinju...rekli mi nema u njoj kila i po...et izgleda me za*** posteno poslali mi neku debelu preko 2 :D
probaj joj staviti hadžuku u ruku možda se smiri
Ovi iz Hong Konga su duplo brzi od China post, Singapore post je najbolja, svaka posiljka ima broj za pracenje i stigne do 15 dana. Sreca pa nisam narucivao preko 2 kg.
A africke sljive..!