Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bacila se pod voz ili je legla pa cekala? Ne moze oboje glupi novinaru, umrli. I kaze mladja zenska osoba, 34 godine... To su srednje godine, tupani.
bacila se pod voz, onda vidi nema ga pa čekala na podu dok dođe
ta on zna....njemu je 14 i konta da se s 30 valja lagano spremati za put faking fejsbuk dženerejšn
Zalosno, sta to ljude muci u zivotu da uzmu bas taj krajni korak, jos uzela zivot nekome koji ga jos nije ni zapoceo a ni kriv ni duzan, tuzno tuzno.
U nas te voz ne može ni ubiti koliko sporo ide! Mašinovođa i ako te ne primjeti, samo te malo "nagnječi"!
Nije to bez veze napravila. Za oduzeti si živo treba biti prokleto hrabar...
ja bi reko suprotno, hrabrost je se suocit sa svim problemima i tegobama u zivotu. Imas ti ljudi sto su prosli svega i svacega pa ih ipak nije oborilo. Et moja nena rahmetli, prezivjela je 5 ratova i siromastva kojeg mi nemozemo ni da shvatimo ali ipak je imala volje za zivotom do samog kraja
jel to ona što je na iliđi sprčio voz
Legla i čekala možda na pogrešnoj pruzi, a ustala i bacila se kad je voz našio na ovoj drugoj pored, je l' to novinaru? Ako nije to ne znam kojeg vraga nas maltretiraš!
Ovaj logo je plagijat jer je ukraden od Hordi Zla.1987 sam stampao naljepnice sa istim znakom a kreaciju sam licno napravio. Nisam ovaj logo nikad registrovao i zastitio inace bi Croa tistanu sad dobro oderao guzove na sudu.
Ja iz naslova sada ne znam jel je pregazio voz ili nije.
Jos uvijek ceka voz
Kazu da je kod subotice satro voz....
...užas...
Bila žirant....više nije.
Boze sacuvaj...
Boze sacuvaj...
Boze sacuvaj...
hocete vi u EU