Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svatko hoće ono što nema,mi ravnopravnost, vi hranu :)
Samo Zlajoglu i njegova reketaško-crnokošuljaško-mesarsko-fashističko-staljinistička bagra i šljam u Josipoviću vide prijedtnju BiH, svi normalni ljudi podržavaju njegove stavove.
dobro jutro, multi SARAJEVO
Rece Radmanovic.....pardon Dodin ispr-dak pa osta ziv !!!!! SIKTER
dzubradi jedna naprvili ste etnicko ciscenje bolesnici pravili ste logore i hrvati i srbi i jos niste dosli sebi nego nastavljate istu politiku pazite se jer nismo vise goloruki a vi hrvati ilice te zivjeti zajedno s nama ili ce vas biti jos manje.
Jurišić i Lijanovići ostavili dug od 23 milijuna eura http://www.slobodnadalmacija.hr/BiH/tabid/68/articleType/ArticleView/articleId/127915/Default.aspx
Jurišić i Lijanovići ostavili dug od 23 milijuna eura http://www.slobodnadalmacija.hr/BiH/tabid/68/articleType/ArticleView/articleId/127915/Default.aspx
Vidim kako funkcionira \"demokracija\" u BiH. Ne samo da su hrvati nadglasani od strane Bosnjaka, nego im se i svi komentari po forumima Brisu. SAMO JEDNO RJESENJE ZA TO POSTOJI - HRVATSKI ENTITET. HRVATSKA SE MORA BRINUTI O SVOM NARODU U BiH !
Zbog Suska i sake Hercegovackih kriminalaca ostali smo bez 400 tisuca Bosanskih Hrvata.....
Ma jok ba, draže mi je sjediti i gledati vas kako pjenite od muke
Jeb\' ga, neko govedo, a neko genocidni izrod.
Za klotza iznad: Jel\' to nemaš ništa pametnije da kažeš? Ako nisam upravu, daj mi argumente, u protivnom, kao što rekoh nastavi baliti i svršavati nad utopijom zvanom \"srbi vole hrvate\".
Radmanoviću se m.a.t.e.r.e istakarim, i samo da mu kažem da ima nešta na nosu. A ovim \"hrvatima\" koji s.v.r.š.a.v.a.j.u na svu ovu priču koju vam ovaj s.m.r.a.d servira, jadni ste. Toliko a vi i dalje mislite da su vam smrdi prijatelji i da vam žele dobro.
Ja svakakvi budala konja majmuna stocara hahahahahah neznaju kako da dodju do izrazaja pa hahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahaaaaaaaaaa
Ja sam najgluplji tip i najnekulturniji i kadme istina pogodi od strane intelektualni komentara hocu da poludim i krivomi kada citam pametne razumne komentare MUSLIMANA . Ja se izvinjavam svi Muslimanima za uvredu i glupo izrazavanje i glupe komentare. Jasam najveci konj koji je postojao i postoji
mislio sam da postoji samo jedna poza 69. medjutim bh hrvati i srbi izgleda rade ne izdanju knjige \" poza 69 na tisuću-hijadu načina\"
iznamljivam srbkinje i ruskinje za 5 km! one koje su u braku iznamljivam za 10 km.