Nadan Vidošević
0
"Hrvati u BiH nisu dijaspora"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog i Hrvati !!!
@HRVAT zapanjujuca je nekarakternost ovih bosanskih muslimana. sve bi uradili i prodali samo da proture svoju pricu. jad i bijeda.
Tako se onda moze raci da ste vi napali RS i na kraju popusili? Vi ste to ocigledno prihvatili i ne namjeravate se vracati u istocnu Bosnu nego pokusavate nadoknaditi teritorij od hrvata.
Ovo je lopovluk bez granica. Hrvati hoce da su konstituvan narod u BIH a sama HR ih tretira ko dijasporu s time kao manjinu. Zar ne vidite da cim pobjedi neki koji vam obecava zlato prevari upravo vas. Ali hajde, vi to volite. A ovi koji se pitaju sta je s hrvatima iz Sr.bosne, konjica, jablanice, kaknja itd, to samo treba pitati vas i nikog vise. NAPALI STE BIH I NA KRAJU POPUSILI. KRIVI STE SAMI
Sad vlada potpuno druga, meni strana, kultura u svim opcinama gdje su mu.slimani u vecini. Sta je sa hrvatima Kaknja, Konjica, Travnika, Fojnice, Bugojna, Varesa.....nisu za sve krivi srbi i R.S!
Prvo bilo bi lijepo da napises Bosnjak ili Musliman umjesno Hrvat. Ali bez obzira na to Federacija je federacija bosnjaka i hrvata za razliku od Republike Srpske. Zakoni u Federaciji su promjenjeno kako bi se omogucilo bosnjacko pregla.savanje.
bravo Nadane
STO SE RADI NA POVRATKU HRVATA U POSAVINU, U BANJA LUKU? NISU SVI HRVATI IZ HERCEGOVINE.
Nisu dijaspora ali jesu kad treba glasati. Nidje veze...