Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usput, aha Srbine, rijec \"duvaj\" ne postoji u hrvatskom jeziku. Pusi ga, sveobuhvatno.
Davno sam govorio da ce Hrvatska (tacnije HDZ) sa dvostrukim drzavljanstvom na kraju najvise odmoci i Hrvatskoj i bh Hrvatima. Sad su krebilcinama kao sto je ovaj \"heregownac\" opet nekakve \"baaaliiije\" krive. Dzaba sve, vi zapadnohercegovci ste u biti samoubilacka masa koja zeli sve ostale vuci sa sobom. U svojoj zaglupljenosti ste u novijoj istoriji sluzili kao velikosrpski vazali. E ne ide tako dalje, i Hrvati iz RH su vas prozreli, sve te price koje guslate o sebi kao \"najvecim Hrvatima\", \"vecim katolicima od Pape\" itd vise ne piju vode.
bih je umjetna tvorevina koju 80% njenog pučanstva ne želi i jednostavno če nestati
evo odmah cu ga poslusati, evo samo sto nisam.... duvaj ga, izrode
Tako je g-dine , postivajmo nasu Bosansku drzavnost. :P
Tocno gospodine Milenko Brkicu.
konju balijski citaj malo, nemoj samo psovati!
auuu jest ovim Rvatima tj.katolicima krivo pa covjek im lijepo rekao i narodi Hrvatske a oni uporni i uporni da su Hrvati......... Ja bijede i govana
recite mi jednu drzavu na svijetu koja svojim drzavljanima (bez obzira gdje oni zive i koliko drugih drzavljanstava imaju) ne dozvoljava da glasuju na izborima? ukoliko je to medjunarodna praksa, ok nemam nista protiv. samo bez emocija :-)
ponavljaj da si hrvat sve dok i sam ne povjerujes u to . . ..
podrzavam g-dina Brkica...konacno jedno politicki zrelo misljenje.
Bosnjaci su jedini narod koji DRUGIMA govori sto su. Valjda je to osjecaj zbunjenosti, jer sami cesto mjenjaju naciju. p.s. ja nisam katolik, nego HRVAT.
pushi mi krac majmune baaaalijski NŽS
To je tocno sto ovaj gdin zbori ! hrvati u bih nemaju nisto s\'hrvatskom tako neka se nauce vec jednom da su oni bosanci katolici kojima je BiH jedina domovina. Postujte i cijenite Bosansku zastavu !!!