Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragan misli na hrvatsku Posavinu u RS!
Povijesno gledano bi to bilo pravedno rijesenje, medjutim trenutno je neizvodivo. Zato HB i RS naprijed, a nek se m.u.n.g.o.s.i multipliciraju ali i sami hrane svoje potomstvo u svom r.e.z.e.r.v.a.t.u.
Ne znam samo sto se Covic zadovoljava trecim entitetom? Vrijeme da se Srbi i Hrvati ujedine i onda stvarno izvrse genocid nad poturicama, jer druge nema. Treba gamad potamaniti i dosta vise prijetnje islamske republike u sred Evrope, dosta Vehabija-kratkohlaca i ostalih zaostalih majmuna.
Nek\' on samo pjeva svoje! Nema od toga nista! Pusti snovi njega i njegovih malobrojnih sljedbenika. U Bosnu vise niko nece i ne smije dirati. Tako nam svega!
covic, tihic, dodik najvece tri entieske lopovske mafije...dok je eniteta covic i ova dvojica mogu pljacka i radit za maticu srbiju, treba para za buducu srpsku vojsku....
Mozes ali u svojoj kuci imati federalnu jedinicu!
HAHAHAHA zar postoje i ovakve ideje? e , svasta.....
Ocito je i da se medju nama podijela sve ceste ne tretira kao nesto nemoguce odnosno da i kod nas to postaje jedna od opcija. Poneko otvori i pitanje novih granica, a bogami neko i ne. To pitanje bi vrerojatno ipak bilo otvoreno.
@srecko MALO SI SE PREKONTO JARANE...SRBI NEMAJU NISTA SA HRVATSKO-BOSNJACKIM TALOVIMA...U OVOM SLUCAJU RASTALJUJETE SE U FEDERACIJI, A NE U RS-u, GDJE I ZIVITE SKUPA.
nema nikakve srpske republike, to muslimani ne priznaju i nikad nece priznavati, jer tu ne zive samo srbi. to je teritorija bosanskih muslimana i manjinskog broja srba koji zive na tim prostorima.
Moze treci, ali bi cijena bila preskupa: -Bosnjackoj Uniji, Bosnjacima Neum i Stolac; -Veza Bihac-Sarajevo (Glamoc, Drvar, Vrcar Vakuf) -najmanje 3 grada u (jugo)istocnoj Bosni (Srebrenica, Rogatioca, Bratunac ili Foca) Kad se sve oduzme i sabere to bi znacilo Bosnjacka Unija 51% Bosne i Hercegovine RS 35% Herceg Bosna 14%
Predizborna kampanja je pocela...
Zivjela Herceg Bosna ponosna!
Zelja hrvatskog naroda zasebnom federalnom jedinicom je ocigldno velika. Mi zelimo da ih uvjerimo da smo jedan narod i da zelimo zivjeti skupa. Sta mislite, hoce li oni prihvatiti tezu da smo ist narod i da li ih mi mozemo sprijeciti u njihovom naumu.
Covicu ako ikad prestanes zastupati interes svog naroda a to je zasebna federalna vecinski hrvatska jedinica zelit cu ti da krepas ko pseto u najgorim mukama. Samo ovako kako si/ste to do sada radili ne pije vode. Morate nastupati mnogo odlucnije i agresivnije.