Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi, da se više pitaju, bi najradije da se potpuno ukine država Bosna i Hercegovina i da se zemlja i ljudi daju na poklon državi Hrvatskoj. Naravno, da se Bošnjaci proglase Hrvatima, kao u vrijeme NDH. E onda bi bili zadovoljni!
cudi me trojka nije podrzala ovaj prijedlog
ovo je ocit primjer kad je nekome obraz djon pa nema ni 0,000000000001% ljudskosti u sebi
Halo ba,vi se bas okurazili...malo vam sve...spustite loptu,nemojte bosanski inat iskusavati
Daj neka mu neko objasni historiju njegove čaršije!
Od kladionica i terminala u Pločama bi mogli napraviti novi Real M., ali jok ustašage uvijek gledaju da otmu nešto s druge strane. Mostarski aerodrom dobiva više miliona nego što prevede putnika, iliti autoputem od Međugorja prema Bijači se uloži više miliona nego što dnevno prođe auta...
Tako to rade promicatelji europskih vrijednosti.
sve u svemu Zrinjski je jedini u BiH koji vrijedi
Eki ovog HRSuza, to je naviklo da capce na bosanskoj sisi citav zivot, a samo kmeci, rodila ga majka bosanska...
Auuuu, gdje se god okreneš, legitimni predstavnici ugroženi. Još malo pa neće dati Bošnjacima da se kupaju na moru u Lijepoj Njihovoj
Ovaj vijecnik izgleda kao nesto,kao nesto
Vidi mu poze Hamo.Što se podšprajco.
mater vam ustashku hebem,prvo to nije vaš stadion ,niste ga ni imali kozojebi
Kad bi se ovako vjecnici u Gradu Mostaru borili za prava porodice, pa da svako dijete ima pristojan djeciji doplatak, gdje bi nam kraj bio. Da ne pricamo o sufinansiranju vrtica kao u drugim kantonima. U HNK je sve ovo misaona imenica.
Joj ovih Hrvata, kada ih je malo, onda im moras dati 5-6 puta vise da ih zastitis, a kada ih je vise, onda hoce da ti oduzmu jer njih ima vise. Samo daj, daj...
I majka mu je navijala za VELEŽ samo ga stid reći!☝️☝️☝️
Ja ne znam što SDP ne gurne multietničku priču u Mostaru, izme glasove i na istoku i zapadu, pokače Šabanove slike po zidovima i po trgovima i na taj način Mostar postane oaza bratstva i jedinstva u BiH.
Zaboravi tu priču.To je samo bravar znao da drži pod kontrolom.Ovdje su dvije škole pod jednim krovom na bosanskom i hrvatskom jeziku,jedni idu ujutro dtugi popodne u školu,dvije EP,BH pošta i HR pošta.
Slavko je mostarska raja al je morao i on nesto kazat da se sefu uvuce.
Vidi glave ujki na slici,pravi crnokosuljas.
Ovo onaj grad gdje sdp prodao hdzu gradonačelnika? Imal Imre Barajlije i njenih 400 glasaca igdje?