Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav okajmaceni retard, faca mu sve govori..
Na koga mislis na Esada ili Eseda ? :)
potpisujem 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sabrana djela Esada(pardon Eseda) Radeljasa! Da nije tuzno, bilo bi smjeno! Ja razumjem omladinu zasto bjezi glavom bez obzira iz ove propale zemlje! Ova spodoba ministar, e daleko smo dogurali!
@PashaSaraj Ko su ti? Ja ti pojma nemam ko su ti? Mora da su neki ko ovaj Esed, kad ih pominjes! Nemam ti ja blage veze, samo sam procitao tekst, vido sliku,sve mi je bilo jasno!
Esed Esad za predsjednika
ovo je apsolutno nevjerovatno, kakva biografija dejtonskog bošnjaka!
mili boze. pa jel moguce da ovakav tip jos egzistira ovdje. nakon svega ovoga da je neko jos voljan da se sa njim hvata
Diplomiro na Sokocu hahahahahaha..
nezz sto ne radi za armani kao fotomodel?
Neka povede i Špoljerića u Foču pa pravo neka ih tamo u zatvor strpaju. Obojica su žešći kriminalci
neshvatkhivo je da CIK ovakve prijave uopšte prihvata. to je sramota za sve postene ljude u ovoj zemlji. Neka CIK preispita valjanost prijave zbog osudjujuće presude i drugih malverzacija
...koje njesra od države.... ovo je SDA, samo su obukli rukavicu u obliku Radeljaša.... valja nam stagnirati :)
Ovaj debil je posljedica politike SDA i tu nema šta da se mudruje. Takvih debila u SDA i oko SDA ima na hiljade. Ovi što glasaju za njih??? Kakav izraz upotrebiti, a da je adekvatan? To nema ni obraza ni bilo kakvog morala. Njihovi kažu; Pa šta hočeš - snašli se ljudi i žene naravno?!?!
Covjek je sve prosao, od portira, vijecnika, zastupnika, ministra, sta reci nego da ova drzava ima problem sa izborima. Koji, ne znam tacno, ali po meni ovakvi likovi ne bi trebali biti izabrani. U tome jos najveci je sampion SDP koji ce kako cujem u Centru kandidovati osobu koja zivi u Novom Sarajevu. Ma ono bas da ti pozli. Jel ovo takmicenje ko ce imati losije ili ko ce imati bolje kandidate. Majko mila, gdje mi zivimo.
INTELEKTUALAC , GOSPODIN, VIZIONAR, FILOZOF ITD....
Ovo je nevjerovatno. I koliko ovakvih ima u politici, dobro se naša država nije raspala...
Da li su mu i djeca ovakva. Ja bi mu zabranio da se dalje razmnozava.
sav je vražiji samo su mu uši teleće